Društvo

IVANA PREKO TIKTOKA OTKRILA DA JE DEČKO VARA, PA SE OGLASILA: "Trebalo mi je ovo..." - Priča iz teretane dobila epilog

Autor Ivana Vlajković

Mara je na TikToku objavila da Ivanu vara dečko.

Izvor: maraognjenovic / TikTok

Devojka koja se na TikToku zove Mara sredinom septembra javno je objavila na ovoj društvenoj mreži da jedan Igor vara svoju devojku Ivanu sa Milicom. Priča koja je podigla javnost na noge dobila je epilog. 

Mara se opet povodom ove prevare oglasila na svom TikTok profilu. "Drama iz teretane dobila je svoj epilog. Iako su se mnogi Igori slatko nasmejali, neki i uplašili, jedan je nadrljao. A svaka Ivana je dvaput proverila da li je joj se dečko slučajno zove Igor", započela je Mara svoju priču. 

Navela je da joj se javila prava Ivana. "Hej ćao, videla sam tvoj TikTok i pre svega moram da ti se zahvalim što si mi pomogla da donesem odluku. Već neko vreme nije to to, ali mi je trebalo ovo da zvanično presečem. Neću da pljujem, želim im svu sreću ali bez mene u priči. Hvala na podršci, značilo mi je", napisala je Ivana koja je prevaru svog dečka saznala preko TikToka.

Mara je na kraju rekla da je priča dobila srećan kraj iako su je mnogi okrivili da je "drukara". "Uspela je da se okonča jedna toksična veza, jedna toksična veza manje u Beogradu", završila je video Mara. 

BONUS VIDEO: 

(MONDO)