JE L' TO BUBA? NE, JOŠ GORE! Kupila sendvič u poznatoj pekari, a onda je nešto počelo da se migolji po salati!

Kupila sendvič u poznatoj pekari, a u njemu se našao i puž golać.

BalkansCat/Shutterstock, TikTok/shejmi / screenshot

Verujemo da ste barem jednom našli "nepozvanog gosta" u hrani koju kupite u pekari ili nekom drugom objektu. Iako taj "gost" najčešće bude dlaka, dešava se da zaluta i po neka buba, ali i puž. Da, dobro ste pročitali - puž i to golać. Na društvenoj mreži "TikTok" jedna devojka je podelila video sendviča koji je kupila u poznatoj pekari, a snimak je zgrozio mnoge, jer se u njenoj hrani našao i puž golać.

S obzirom na to da u sendivču ima zelena salata, pretpostavlja se da se puž tako ušunjao u sendvič, ali nikome nije jasno kako ga niko od radnika nije video, jer uopšte nije mali.

TikTok/shejmi / screenshot 

"Nije mi dobro! Jel ovo znači da ne peru salatu i prodaju sendvič za 300 dinara?", "Sad kad dušu nisam ispustila", "Mislim da bih se momentalno onesvestila", glasili su samo neki od komentara.

Nije poznato u kom gradu je devojka pronašla puža u sendviču, ali se u komentarima takođe navodi da ovo nije prvi put da ljudi baš u ovoj pekari pronalaze razne nepoželjne "dodatke". Iako su u komentarima mnogi ogoršeni, drugi su naglasali da se "ovakve stvari dešavaju" i da "radnici nisu krivi".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako se pravi prhko testo  Instagram/healthywell_

(Blic žena/Mondo/U. M.)