SRBI KRENULI NA MORE, ŽENA SE SRUŠILA PORED PUTA: Deca plaču, a onda se pojavila Ana

Na društvenim mrežama osvanula je neverovatna priča srpskih turista koji su putovali u Grčku.

MONDO/Stefan Stojanović

Srpkinja Aleksandra je na "Fejsbuk" grupi "Grčka info" objavila svoje dramatično iskustvo odlaska na odmor u Grčku kada joj se odjednom slošilo. Njena objava izazvala je veliki broj komentara zbog jedne Ane iz Skoplja koja je heroj ove priče.

Aleksandra je sa suprugom i decom išla za Grčku kada joj se odjednom slošilo zbog čega se pored puta onesvestila. Tu se pojavljuje Ana Petrovski iz Skoplja.

"Želim da se javno zahvalim jednoj izuzetnoj osobi koja mi je spasila život u trenutku kada mi je bila potrebna hitna pomoć. Nažalost, mnogi prolaznici nisu stali da pomognu, ali jedna hrabra i milosrdna žena, Ana Petrovski iz Skoplja, nije oklevala. Ana je jedina stala svojim autom i pritekla u pomoć. Pružila mi je prvu pomoć i vratila me u život, dok su moja deca plakala, a suprug očajnički pokušavao da zaustavi druga vozila.

Ana, hvala ti od srca što si pokazala da još uvek ima dobrih ljudi na svetu. Tvoja skromnost i nesebičnost su zaista dirljivi. Na kraju si nas samo pozdravila i poželela nam Božju zaštitu, a zatim se diskretno udaljila. Tvoja dela su neprocenjiva i zauvek ćemo ti biti zahvalni. Hvala ti što si bila naš anđeo čuvar", napisala je Aleksandra koja je želela javno da se zahvali Ani i zbog toga je otvorila "Fejsbuk" profil kako bi to podelila sa korisnima društvenih mreža.

Facebook/Screenshot 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Evija, Grčka  Tiktok/grckainfo

(MONDO/A.B.)