"SLANINICA, KULEN, PARADAJZ", Srbin doneo hranu na plažu! Krenula salva komentara: "Niko to ne treba da vidi"

Srbin koji letuje u Leptokariji u Grčkoj, objavio je svoj "meze" na plaži, nakon čega se ponovo pokrenula rasprava o paradajz turistima.

MONDO/Stefan Stojanović/Shutterstock

"Paradajz turisti", kako pogrdno nazivaju ljude koji ne žele da troše novac na skupe hotele i restorane, već hranu bez problema ponesu i na plažu, i ove godine su na meti brojnih osuda. Jedan Srbin, koji letuje u Leptokariji pokazao je šta "mezi" na plaži, a onda je pokrenuo omiljenu temu Srba svakog leta.

Ištvan Slezak pokazao je tanjir pun slaninice, kulena, kobasice, pršute, sira i paradajza, a objava je postala toliko popularna, pa su i drugi Srbi koji odmaraju u Grčkoj, pokazali i svoj dnevni meni.

"Vreme je da se čalabrcne, sunce i voda su odradile svoje. Leptokarija", napisao je Ištvan, na šat je jedan Željko odgovorio tanjirom punim pasulja sa kobasicom.

"Potpuno vas razumem", kratko je napisao uz sliku.

Pored pasulja, na plaži se i roštiljalo, što nije baš preporučljivo trenutno u Grčkoj usled velikih vrućina koje vladaju već nekoliko dana. 

Facebook, Grčka info / screenshot 

U komentarima koji su nastupili, što Srbi, što Srpkinje nudili su se da svrate u goste da pripomognu domaćinu.

"Samo fali ljuta papričica i hladna loza", "Leleeeee! I rakija i mogu da skočim da se mačujem sa ajkule", "Primaš li goste?", "Uuu,prijatno.. šteta što smo u Polihronu, inače bi došle na degustaciju", "Ja bih se rado pridružila ovim paradajz turistima. Naučili da podmažu", smenjivali su se komentari ispod slika hrane.

Facebook, Grčka info / screenshot 

Ipak, bilo je i onih koji u ovoj objavi nisu videli ništa afirmativno kada se radi o sadržaju koji se unutar grčkih grupa i deli sa drugim turistima.

Facebook, Grčka info / screenshot 

"Slika koja ničemu ne sluzi samo spamuje grupu", " Ja kapiram iz fazona neka slika, ali sad su počeli svaki dan, ko šta jede", "Loša slika što jedete niko ne treba da vidi javno, to se ne pokazuje", samo su neki od komentara Srba koji nisu bili blagonakloni prema Ištvanovoj objavi.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE  Kurir TV

(Blic, Mondo, I.L.)