7 NOĆENJA U AVGUSTU 550 EVRA! Srbi poludeli za ostrvom u Grčkoj, cene pristupačne, a more je kristalno

Srbi obožavaju Grčku, a naročito ostrva poput Krita.

Mondo

Mnogi Srbi ne menjaju Grčku kao destinaciju za letovanje. Oni koji su jednom otišli tamo, sigurno su se zaljubili u hranu, divno more i kvalitetnu uslugu i uglavnom joj se vrate. Mnogi vole mesta poput Stavrosa, Asprovalte, Pefkohorija baš zbog blizine i pristupačnih cena.

Oni drugi više vole ostrva, a Krit je jedno od onih koje je postalo veoma pristupačno za naše turiste. Mnoge agencije nude putovanje do Krita, a MONDO je proverio kako se kreću cene. Jedna od ponuda na koju smo naišli jeste hotel apartmanskog tipa, ali je uključen i doručak.

Za sedam noćenja u ovom objektu platićete 680 evra po osobi, a u cenu su uključene i avionske karte. Period putovanja se odnosi na jul mesec, što je sam pik sezone.

Još jedna ponuda na koju smo naišli koja je veoma pristupačna jeste takođe hotel apartmanskog tipa. Cena po osobi za putovanje u avgustu iznosi 550 evra. U cenu su uključene avionske karte i sedam noćenja. Hotel je blizu plaže, a u sobi se nalazi i čajna kuhinja gde možete sebi da spremate hranu kako biste uštedeli novac.

U septembru mesecu, kada je još uvek lepo vreme, aranžman za devet noćenja će vas izaći 660 evra po osobi. Ponuđen je hotel sa tri zvezdice, noćenje sa doručkom i avionske karte. Hotel ima i bazen i na samoj je plaži koja je peščana.

Ako ipak ne želite da putujete preko turističke agencije, pouzdane stranice na Instagramu nude veoma jeftine opcije do krita. Za putovanje u septembru, pet dana na Kritu, avionske karte i hotel sa doručkom, platićete 245 evra po osobi. Ono što nije uključeno jeste transfer od aerodroma do hotela.

Još jedna od ponuda koju nude profili na Instagramu, jeste šest dana na Kritu za 285 evra. Putovanje je u septembru i takođe su uključene avio-karte, hotel i doručak. Cene su po osobi. Za one koji bi da putuju krajem jula, cena za šest dana je 325 evra po osobi i sve je uključeno kao i u prethodne dve ponude.

Putovanje do Krita možete i sami da organizujete. Od skoro su uvedeni i jeftini čarter letovi od Beograda do Krita, a cene bi trebalo proveravati svaki dan pošto su podložne promenama. Mi smo na išli na karte po ceni od 120 evra po osobi, a smeštaj

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE  Kurir TV

 (MONDO/J.D.)