Prodaje vikendicu na Drini od 30 kvadrata, a cena izazvala haos: Nudi i mogućnost zamene za stan u Beogradu

Vlasnik jedne vikendice na Drini, nudi kuću za 65.000 evra, a postoji i mogućnost zamene za stan u Beogradu.

Facebook/printscreen

U selu Crnča kod Ljubovije, na obali reke Drine, u ponudi je vikendica na prodaju, koje se prostire na 30 m² (5x6m) i podignuta je na stubove visine 2 metra. Vlasnik za nju traži 65.000 evra, a ova cena izazvala je oprečna mišljenja.

Prizemlje obuhvata kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu od 6 m², dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe i terasa od 10 m², idealna za uživanje u pogledu na reku.

Objekat je izgrađen sa posebnom pažnjom na izolaciju, koristi daske debljine 32 mm, stiropor od 10 cm i rigips, čime je obezbeđena dobra toplotna efikasnost. Vikendica poseduje gradsku vodu i solarne panele snage 3 kW, što je čini energetski efikasnom i nezavisnom.

Plac na kojem se vikendica nalazi prostire se na 4,4 ara, i na placu je izgrađen i letnjikovac od 7 m² sa pečenjarom. Takođe, do vikendice vodi put od 500 metara asfalta i 500 metara makadama, što obezbeđuje relativno lak pristup.

Vlasnik nudi i mogućnost zamene za garsonjeru ili jednosoban stan u Beogradu. Međutim, mnogi su skeptični prema ovoj ceni, smatrajući da nije realna za objekat ove vrste, bez obzira na njegovu atraktivnu lokaciju i savremenu gradnju.

(Telegraf, Mondo, I.L.)