Evo kad se završavaju radovi na izgradnji kružnog toka kod Ušća: Pripazite, okolne ulice su i dalje zatvorene

Otkriven datum završetka radova na izgradnji kružnog toka kod Ušća.

Prva/screenshot

Radovi na izgradnji kružnog toka na Ušću, kod Brankovog mosta, počeli su pre više od mesec dana. Zbog radova došlo je do zatvaranja ulica, pa su usledile velike gužve u saobraćaju.

Evo kako teku radovi i kada im se nazire kraj. Preporuka svim vozačima je da uspore i poštuju ograničenje od 30 km/h, kako bi uspeli da isprate promene u saobraćaju. "Veliki broj radnika je na terenu, a rok za završetak radova je početak školske godine, odnosno prvi septembar. Saobraćaj se odvija normalnim intenzitetom", rečeno je na TV Prva.

Gotovo sve ulice u okruženju su zatvorene. "Iz pravca Novog Beograda ne može da se skrene ka Sajmištu. Ono što može jeste da se iz pravca Brankovog mosta skrene jednom trakom desno ka Bulevaru Nikole Tesle kako bi se došlo do parkinga kod Brankovog mosta", rečeno je.

Preporuka Sekretarijata za saobraćaj je da vozači koji se nađu u ovom delu grada koriste alternativne pravce, odnosno da oni koji dolaze Bulevarom Nikole Tesle iz smera Zemuna da se kreću sledećom trasom: "Bulevar Nikole Tesle - Ulica Trešnjinog cveta - Bulevar Mihajla Pupina - Brankov most." Ova preporuka važi i za kretanje u suprotnom smeru.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OBAVEZNO PROČITAJTE! Poledica otkrio kako će izgledati rekonstrukcija Pančevačkog mosta: EVO KADA RADOVI POČINJU I KOLIKO TRAJU  Kurir televizija

 (TV Prva/MONDO/J.D.)