"Mislio sam da će mi odseći ruku" Marko se uplašio prizora na ruci, reči lekara su ga prestravile (Video)

Bivši učesnik poznatog rijalitija Marko Kovačević umalo je ostao bez ruke.

Tik Tok Printscreen, mkxrema

Marko Kovačević, bivši učesnik poznatog rijalitija, umalo je ostao bez ruke. On je na svom "TikTok" nalogu ispričao šta mu se tačno dogodilo i prikazao je fotografije ruke koje su, upozoravamo Vas, veoma uznemirujuće.

"Petak je veče, ja raskinuo sa devojkom, idem do grada da proslavim malo, sa društvom. Ustajem sutra ujutru i imam šta da vidim. Pitam drugaricu: 'Može li ovo da bude od cigare?' Kaže: 'Ne!'. Rekoh: 'Dobro, onda me je ujeo neki pauk, možda sam alergičan, a da ne znam'. I odemo mi u dom zdravlja. Tamo se slože da me je verovatno ujeo pauk. Primim dve injekcije i kažu mi: 'Biće ti bolje kasnije.'

Doktorka me samo pogledala i rekla: 'Hitno zadržavanje u bolnici'. Pitam je zašto. Ona kaže: 'Ne smem da ti kažem, sumnjamo na najgore'. Ja rekoh: 'Šta je najgore?!', ona odgovara: 'Videćemo', treba da se radi analiza krvi", započeo je Marko.

Čekao je analize dva dana. Sve vreme je razmišljao šta se dogodilo i šta je najgore što bi moglo da mu se desi.

"U glavi mi sve najgore - gotovo je, seku mi ruku. Ovo je krenuo da se povećava, da se širi po ruci... Nakon dva dana, doktorka došla i reče: 'Dobro je, nije ono što smo mislili'. Ja rekoh: 'Dobro, hoćete li mi sad reći šta ste mislili?' Slušaj sad ovo - u Dominikanskoj republici i u još jednoj državi u Africi, postoji neka buba, insekt, koja kad te ujede, krene da ti izjeda mišićno tkivo. To se širi po ostatku tela i jedini način da se zaustavi, jeste da taj deo gde je to počelo - odseceš. E, oni su mislili da je to!", nastavlja Marko.

Tik Tok Printscreen, mkxrema 

On u tom periodu nije boravio ni u Dominikani, a ni u Africi. U bolnici je na kraju proveo 20 dana.

"Nakon toga me pregledalo bukvalno 25 lekara. Ne preterujem, različitih lekara - i studenta, i lekara, i doktora medicine... I niko to nikad nije video. Niko nema objašnjenje. Veruju da me je ujeo neki insekt i da mi je napravio havariju u organizmu. Ne postoji medicinsko objašnjenje šta se meni desilo. Ne postoji uzrok, ali, eto, hvala Bogu, nikad mi se više to nije dogodilo, niti će", zaključio je Marko.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminikiselinama  Kurir televizija

(MONDO/Aleksandar Blagić)