Prvo je "otresao" 153 ćevapa, a sada je sam pojeo celo jagnje! "Bez salate, nju ne jedem, pošto sam na dijeti"

Sermed Maktouf (34) u jednom sarajevskom restoranu "Kod Brajlovića" pojeo je jagnje koje je u komadu bez glave.

Youtube/Restoran Brajlović

Sermed Maktouf (34), Tiktoker iz Travnika, poznat i našoj javnosti kao čovek s neverovatnim apetitom, opet obara rekorde! U Novom Pazaru prošle godine je pojeo mega porciju ćevapa, čak deset puta veću od prosečne. Ovaj bosanskohercegovački tiktoker pred kamerama je slistio svih 153 komada za sat i po, i to bez pauze! Ali ono što je pojeo za prošlu Novu godinu, prevazili rekord iz Novog Pazara.

"Pred Novu godinu 'otres'o' sam ja'nje bez glave! Bez salate, nju ne jedem, pošto sam na dijeti!", pohvalio se Sermed na TikToku uspehom s kojim je ušao u 2024. godinu.

U jednom sarajevskom restoranu "Kod Brajlovića" pojeo je jagnje koje je u komadu bez glave, servirano ispred njega (pogledajte video ispod):

Pojeo jagnja  Youtube/Restoran Brajlović

Na pitanje koliko je jagnje bilo teško, kaže: "Nisam ja matematičar! Moje je da jedem! Nisam ga mjerio! Ali je bilo dobro!"

Želja mu je da nastavi sa rekordima, da, kako kaže, "otrese što viša ćevapa, pica, pita", a obećava da će "jurišati" i na bika!

"Planiram da 'otresem' jednog velikog bika! To sam zacrtao", otkriva.

Tvrdi, nema nikakvih problema osim s apetitom. Može da pojede koliko god mu donesu na sto, ali ipak je, kaže "smršao".
Karijeru sa snimanjem gastro-izazova počeo je u vreme pandemije koronavirusa pa tako skoro svaki njegov obrok prati milionska publika. Za mesec dana u proseku ima po 30 miliona gledalaca.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tiktokerka širi teorije zavere o maloj Danki  Društvene mreže