Maloletnici razbijaju protivpožarne aparate po Beogradu! Tražili da se sve objavi na mreže, građani u šoku (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je snimak maloletnika koji je uznemirio građane.

Instagram/moj_beo_grad

Na Instagram stranici "Moj_Beogard" osvanuli su snimci grupe maloletnika koji razbijaju staklo kod protivpožarnih aparata u stambenim zgradama i garažama u Beogradu. Kako se navodi, maloletnici su sve ovo snimali, a zatim tražili da pomenuta stranica ovaj vandalizam objavi.

"Naši pratioci koji su snimili i učestvovali u ovoj igri su nas zamolili da objavimo ove snimke, učinili smo im to i objavili smo. Pišite nam u komentarima šta Vi mislite o ovakvoj vrsti igre", navodi se u opisu objave.

Po svemu sudeći, verovatno se radi o novom Tiktok trendu ili želji da se dobije što više lajkova, što uzima maha među mladima. Malo je reći da su korisnici ostali zgroženi ovakvim vidom ponašanjem, koje oni nazivaju "igrom".

  • "Koja je poenta ove objave, da se ispuni želja pratioca, koji su učesnici ove promocije nasilja ili nešto treće. Ovo je trebalo da se prosledi policiji, ako ovo nisu tatini sinovi", napisala je jedna vidno iznervirana korisnica.
  • "Ima jedna igra okopavanje luka i krompira da probaju bolje to", piše u komentarima.
  • "Ma dve godine u vojsku, kad ih ne vaspitaju kod kuće, na vaspitne mere pod hitno, jer odosmo u propast", glasi komentar.
  • "Roditelje u zatvor odmah i ove što snimaju", samo su neki od komenatar ispod objave.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OPASNE IGRE ZA LAJKOVE: Deca rizikuju život zbog popularnosti na TikToku, stručnjaci upozoravaju na kobne posledice  Kurir televizija