"Pazite se, na ulici dama, a živi u smeću": Užas u stanu u Beogradu, žena otvorila vrata i šokirala se prizorom

Na društvenim mrežama kruži snimak iz jednog stana u Beogradu koji je uznemiro građane.

Instagram/serbialive_beograd

Stanodavci su sve češće nepoverljivi prema podstanarima, kao zbog neplaćanja kirije, tako i zbog neurednosti. Na Instagram stranici "serbialive_beograd" osvanuo je snimak iz jednog stana u Beogradu koji se nalazi u užasnom stanju. Kako se navodi ispod objave, vlasnica stana je izašla u susret ženi koju je partner zlostavljao i obezbedila joj smeštaj i hranu. Ona nije plaćala kiriju, a nakon određenog perioda počela je da plaća komunalije, objašnjava vlasnica.

"Devojka S.M.1976. prebijena od emotivnog partnera D.K.1982. u Železniku. Dovedena u stan na Voždovcu, ukazana joj svaka pomoć u vidu hrane, kozmetike i smeštaja za koji prvi mesec nije plaćala komunalije. Oporavila se i plaćala je samo komunalije. Suicidna osoba,tablet**anka i alkoholičarka", napisala je vidno iznervirana žena i dodala:

"Na ulici sređena na maks, redovno je donosila pare za račune. Imala je potpunu privatnost jer nikad ne bih rekla da ženska osoba može ovako da živi. Kada je majstor došao jer je pukla cev nije htela da me pusti u stan. Odgurnula sam vrata i videla lom. Rekla sam joj da ima par minuta da se spakuje da je ne gledam, što je i učinila. Sramota me je što sam žensko. Pazite se! Na ulici dama, a živi u smeću. Sažaljenje me je skupo koštalo".

Kako se može videti na objavljenom snimku, stan se nalazi u totalnom haosu. Na sve strane su razbacane stvari, hrana i različiti predmeti. Građani su ostali zgroženi ovakvim prizorom, pa su se komentari ispod objave samo nizali:

"Više se ne isplati biti dobar.  Ko je dobar uvek nastrada u životu, ovo je užas živi. Očigledno da se radi o teškom duševnom bolesniku", jedan je od komentara.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OPASNOST OD PODSTANARA KOJI OKUPIRAJU STANOVE! Advokat: Da bi se ubrzalo iseljenje potrebno je staviti OVU klauzulu u ugovor!  kurir televizija