Daniel iz Karlovaca objavio je na Fejsbuku oglas koji je izazvao veliku pažnju u celom regionu. Naime, umesto da proda automobil, odlučio je da ga pokloni jer je to bila želja njegove pokojne bake.

"Škoda Fabia, 2006 god./141900km, registrovana do 01/2023., garažiran autić, 100% ispravan. Prvi vlasnik, klima, zimske gume(+ letni komplet). Bez troškova prenosa", započeo je oglas.

"Moja pokojna baka je vozila ovaj njen mercedes i bila bi srećna kada bi nekome pomogli na ovaj način. Molim da mi se jave u inbox samo oni kojima stvarno treba automobil (preprodavači, muljatori i ostali neka me zaobiđu u širokom krugu). Preferiram da to bude osoba ili porodica s potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije ili bilo ko, ko mora svakodnevno doktoru ili pomoć".

"Ko vidi objavu, a zna da neko nema interneta ili Fejbsuk, neka proba da prenese. Nadam se da ćemo ovu situaciju rešiti do kraja ovoga meseca i biću slobodan da objavim. Dobro se dobrim vraća! Nema predaje".

Njegova objava ima više od 4.500 reakcija i više od 1.000 komentara, dok su ga jedni napadali, drugi su ga podržali.

"Svaka vam čast, nije sve u novcu", "Vi ste legenda", samo su neki od komentara koji su pohvalili Danielov potez.

"Svaka čast na gestu. Nadam se da ćete dati auto u prave ruke. Čovek ste", stoji u komentarima.

"Čoveče vi ste legenda neka vas bog čuva u vašoj dobroti, i neka auto dobije stvarno onaj kome je potreban", piše u jednom od komentara.

"Kapa do poda ljudino!......", piše u komentarima.

"Tako nešto radi se bez samoreklame. Odeš tamo, vidiš iz prve ruke i pokloniš onome kome treba. Šta je sledeće, slikanje sa predajom ključeva?", bilo je i onih koji su negativno komentarisali njegov gest.

(Mondo)