Na društvenim mrežama objavljena je fotografija čoveka koji je, pokušavajući da obuzda Vuka Borilovića, pucao u njega i ubio ga. Ispod fotografije nižu se poruke podrške čoveku koji je “spasao Cetinje od demona”. 

Dok je policija razmjenjivala vatru sa Borilovićem i nakon što je ranio jednog od njih - Maksimovića, Borilovića je, navodno, iz pištolja pogodio sugrađanin N.K. koji je takođe pokušavao da ga nagovori da se preda.

Ovo je čovek koji je ubio Vuka Borilovića koji je izvršio masovna ubistva na Cetinju

"Čovek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina"; "Tužno je bilo šta reći, ali tebi čoveče bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina"; "Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog", glase samo neki od komentara podrške N.K. koji je sprečio dalja ubistva na Cetinju.

Pogledajte fotografije sa lica mesta gde su izvršena masovna ubistva na Cetinju

YouTube/Screenshot/Pobjeda Cetinje maskar

Da podsetimo - U Crnoj Gori na Cetinju je došlo do masovnih ubistava juče popodne oko 16 časova. Ubijeno je deset osoba, uključujući dvoje dece. Prema nezvaničnim informacijama, stradala deca su pokušala da se sakriju od ubice, ali nisu uspela. Do pucnjave je došlo kada je Vuk Borilović (34) koristio vatreno oružje kako bi ubio deset ljudi, a šest ranio. Njega je ubio njegov komšija prema tvrdnjama nadležne tužiteljka Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. Uzrok masakra je navodno porodična svađa nakon čega je izašao na ulicu i pucao nasumično na prolaznike na ulici. U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Pojavio se i snimak jednog svedoka krvavog masakra na Cetinju. Pogledajte snimak sa lica mesta.

OVO JE ISPOVEST OČEVICA MASAKRA! On je izbegao masakr na Cetinju Kurir

Za Vuka Borilovića oni koji ga znaju kažu da su veoma iznenađeni ovim što je uradio.Kažu da je radio ranije kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen, da je bio miran komšija, bez sukoba sa policijom ili meštanima. Bio je lovac, a u ljude je pucao iz lovačkog karabina. Imao je u kući dosta oružja. Povodom nezapamćene tragedije na Cetinju, Vlada Crne Gore će proglasiti trodnevnu žalost.

(MONDO)