• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEŽALJKA 40€, KAKVE SU OVO CENE! Tiktokerka u šoku kad se posle 4 godine vratila u popularno letovalište na Jadranu

Autor Katarina Saičić

Parče pice i to s nogu, ne u restoranu, u tom mestu košta 5 evra, a mnogi meštani odavno se žale na visoke cene na Hvaru.

 Hvar Izvor: Tiktok/printscreen/mylifeincroatia

Hvar svake godine privuče pažnju na hiljade turista, a cene su otišle u nebesa. Prosečna hrvatska četvoročlana porodica teško da može da priušti i izlet na Hvar, a ne nekoliko dana odmoraTiktokerka Niav, koja je iz Kalifornije, požalila se na cene na Hvaru. U poslednjem videu koji je objavila na toj društvenoj mreži ispričala je kako je poslednji put na Hvaru bila pre četiri godine. Sad, kad se ponovo vratila, šokirala se cenama.

"Ležaljka 40 evra?!", zavapila je, prenosi zagrebački 24sata i dodaje da su je mnogi u komentarima podržali i napisali da su cene stvarno previsoke. Ipak, bilo je i onih koji su je kritikovali. "Pa dobro, šta očekuje, zna gde je došla, u skupi bar", odbrusio joj je jedan lokalac. Tiktokerka Niav je iz Kalifornije. Kako je napisala u opisu svog profila, zaljubljenica je u putovanja.

"Kad sam imala 18 godina, otišla sam na svoje prvo solo putovanje širom Evrope i odlučila da se preselim u London. Poslednjih pet godina živim od turizma širom Londona, Hrvatske i Australije", napisala je Niav koja je 2019. pokrenula biznis digitalnog marketinga online kako bi mogla da putuje i radi iz svake zemlje.

"Pošto sam dve godine bila u "lokdaunu" u Australiji, kupila sam kartu za Hrvatsku. Zaljubila sam se u tu zemlju. Odlučila sam da ta zemlja postane moj dom do daljeg", zaključila je.

Pogledajte

00:19
Hvar
Izvor: Tiktok/mylifeincroatia
Izvor: Tiktok/mylifeincroatia

Najsunčanije ostrvo u Hrvatskoj - tako ga nazivaju. Hvar svake godine privuče pažnju na hiljade turista, a cene su otišle u nebesa. Prosečna hrvatska četvoročlana porodica teško da može da priušti izlet na Hvar, a ne nekoliko dana odmora. Cena običnog komada pice u pekari penje se i do 5 evra, dok za picu u nekom od restorana morate da izdvojite oko 15 evra.

Suncobran i ležaljke na plaži poseban su luksuz, a cene se penju čak do 40 evra po ležaljci. Ako želite da se malo opustite u vrućim letnjim noćima, pripremite dobro i novčanik jer cene alkoholnih pića idu od 10 evra naviše", priča jedna Splićanka koja često poslom putuje na Hvar. Cene na obali su razbesnele i Hrvate koji su letovali u Rovinju. "Evo vidite, 130 evra za ležaljke i suncobran. Previše... ", kaže jedan od njih.

(MONDO/24SATA.hr)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image