Šibenska policija i brod Lučke kapetanije u Primoštenu tragaju za punoletnom muškom osobom koja je nestala nakon skoka u more. Kako se saznaje u šibenskoj policiji, pretražuju se more i obala.

Nadležne službe dojavu o nestanku muškarca dobile su nešto iza 12 sati. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je poslednji put viđen kako skače u more, a nakon toga je nestao. Kako se saznaje od meštana Primoštena, radi se o studentu (20) iz Zagreba, koji je skočio u more za vreme velikih talasa. Od tada traje potraga za mladićem, koja još nije urodila plodom.

Portparol šibenske policije Šime Pavić kratko je kazao da potraga i dalje traje. "Za sada nemamo nikakvih informacija, na terenu u Primoštenu su službenici Lučke kapetanije i policijski službenici. Pretražuju se more i obala", kratko je kazao Pavić.

Lučki kapetan Ivan Paušić rekao je da je mladić verovatno bio u društvu prijatelja. "Po našim informacijama trojica mladića su skakala s obale te usled velikih talasa, a jedan nije izronio. Prijatelji su pokušali da ga spasu, a u pomoć je priskočio i jedan konobar, ali bezuspešno. Na teren su stigli i ronioci te potraga i dalje traje", potvrdio je Ivan Paušić, lučki kapetan.

BONUS VIDEO: 

Tragedija na jezeru Beli kamen kod Bešenova, utopio se muškarac Kurir

(MONDO/Šibenski.hr)