Više od dve nedelje prošlo je od krvavog pira, ali građani i dalje pamte jezive scene. Gradačac i dalje oplakuje žrtve krvavog masakra koji se 11. avgusta odigrao u tom gradu, kada je monstrum Nermin S. ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom i Denisa O. i njegovog oca Đengiza, dok je majku teško ranio.

Ubistva je počinio na različitim lokacijama. Nevenčanu suprugu ubio je na tremu jedne vikendice u šumi u blizini Gradačca, dok je Denisa krvnički likvidirao u centru grada, ispred jednog kafića.

"Bio sam prisutan u trenutku pucnjave. Denis je došao da jede, a kada je seo u automobil, Nermin S. je naišao svojim vozilom. Izašao je iz auta, došetao do Denisovog automobila i pucao mu u glavu. Nakon toga je nonšalantno odšetao do svog auta i odvezao se", priča za Telegraf svedok brutalnog ubistva. Dodaje da ga je video-snimak Nizaminog ubistva jako potresao, ali i da ga je dodatno potreslo to što se Nermin S. nakon ubistva hladnokrvno ponovo uključio uživo i pričao kao da se pre toga ništa strašno nije dogodilo.

Meštani koji su u kritičnom trenutku sedeli u kafiću u blizini kažu da je nakon pucnja policija tražila da se sklone unutra. Ističu da su u tom trenutku svi bili preplašeni i da dve nedelje kasnije i dalje ne mogu da dođu sebi.

"Kad je izašao iz auta čuo sam prvi pucanj. Kada je bio drugi, ja sam se okrenuo. Denisu je glava pala na volan, sirena je zasvirala. Nermin se okrenuo i rekao nam 'ćao momci', hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Svi smo zanemeli", kaže meštanin koji je sedeo u obližnjem kafiću. Nermina S, kaže, zna od ranije, ali nikada nije čuo da je pravio probleme.

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu! Mup Srbije

 (MONDO/Telegraf)