Cela Bosna i Hercegovina i dalje je u šoku zbog ubistva muškarca S.K. (46) u Doboju, osumnjičeni za svirep zločin su supruga žrtve A.K. (32) i njen ljubavnik D.L. (19). Otac mladića koji je osumnjičen za ubistvo oglasio se za "Telegraf" i govorio je o zločinu koji je uznemirio ceo region.

"Ja sam u šoku! Ne znam šta se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno", započeo je ispovest vidno potreseni otac koji je zamolio medije da ne snimaju kuću i njega.

Kaže da mu sin nije bio kod kuće kada je došla policija. Zvao ga je i nije ni slutio o čemu se radi.

"To veče kad nam je došla policija na kuću nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Pozvao sam ga i rekao sam mu da ga policija traži i da se odmah javi da vidi šta je. Ne smem iz kuće da izađem i da siđem do Doboja… Hteo sam da idem da izjavim saučešće, ali mi nije dobro. On mi je najmlađe dete. Imam još tri ćerke. Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, radio je kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra... Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala", kaže otac i navodi da teorija da je S.K. ubijen iz koristoljublja "ne pije vodu".

Više puta je ponovio da je njegov sin dobro dete i da je uvek bio vredan i radan. Sve vreme je bio na ivici suza dok je razgovarao sa novinarima.

"Kako da odem da im izjavim saučešće? Kako? Više ne smem ni u selo da idem, a kamoli u Doboj... Dođe mi da sve prodam i odem bilo gde", zaključio je otac osumnjičenog mladića.

Da podsetimo, S.K. je izboden nasmrt u šumi blizu izletišta Preslica, a njegovo telo pronađeno je vezano za drvo. Oči i usta bili su mu oblepljeni trakom, a u kući je pronađen trag krvi zbog čega je istraga i pokrenuta. S.K. je napadnut dok je spavao, udaren je tvrdim predmetom nakon čega je pao u nesvest. Potom su ga vezali, stavili u automobil i odvezli u šumu.

BONUS VIDEO:

Ubistvo u Borči  Kurir/Damir Dervišagić

(Telegraf/MONDO/A.B.)