Inspektori Odeljenja za suzbijanje organizovanog kriminala i zloupotrebe opojnih droga CJB Bijeljina u sredu su po naredbi Osnovnog suda pretresli stambene prostorije i vozila M. V. iz Kojčinovca, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja da prevozi opojne droge, naoružanje i eksplozivna sredstva.

Neposredno pre toga, policajci su u mestu Dragaljevac pokušali da zaustave "golf", ali se vozač oglušio o policijsku naredbu. Ubrzo je, međutim, zaustavljen. Za volanom je bio M. V. iz Kojčinovca, pišu "Novosti".

"U "golfu" su pronađena specijalna mesta za skrivanje oružja i droge, u kojima je pronađeno i privremeno oduzeto 46 ručnih bombi, dve električne detonatorske kapisle, automatska puška sa dva okvira i 60 komada metaka, pištolj sa okvirom i 32 metka, 5.700 tableta "ksalol" koje se nalaze na listi opojnih droga - psihotropnih supstanci i 515 grama tableta za koje se sumnja da sadrže narkotička sredstva, mobilni telefoni, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge i oružje", kaže Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.