• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kićo Slabinac pregazio pešaka

Poznati hrvatski pevač i bivši poslanik stranke HDZ Krunoslav Kićo Slabinac u blizini Našica pregazio pešaka, koji je ubrzo potom preminuo, piše "Jutarnji list".

Poznati hrvatski pevač i bivši poslanik stranke HDZ Krunoslav Kićo Slabinac u subotu je u blizini Našica pregazio pešaka, koji je ubrzo potom preminuo, piše "Jutarnji list".

Policija je saopštila da je Slabinac usled neprilagođene brzine automobilom udario u 47-godišnjeg Mirka Brkića iz Feričanaca, nedaleko od Našica, koji se kretao uz desnu ivicu puta i gurao bicikl.

Osječko-baranjska policija podneće krivičnu prijavu protiv Slabinca zbog neprilagođene brzine, a kako navodi "Jutarnji list", moguće je i da je Slabinac vozio brže od dopuštenih 50 kilometara na sat, iako na tom putu nakon samo nekoliko metara počinje ograničenje na 70 kilometara na sat. Neprilagođenom brzinom se može smatrati i činjenica da nije bilo tragova kočenja.

Slabinac je policiji izjavio da Brkića nije video dok nije udario u njega, da je bio mrkli mrak i da je bio zaslepljen svetlima vozila iz suprotnog smera.

Poznati pevač kaže da je odmah priskočio u pomoć žrtvi.

Alko-test je pokazao da Slabinac nije bio pod uticajem alkohola, ali je istražni sudija Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić naložio analizu krvi, kako bi se i tim nalazom utvrdilo da li je Kićo eventualno bio pod uticajem opojnih sredstava. Nalaz bi trebalo da bude gotov za desetak dana.

Slabinac se nakon pregleda u bolnici u Našicama vratio na mesto nesreće, a kasnije je po njega je došao sin, koji ga je odvezao u Zagreb gde već godinama živi.

Kako navodi "Jutarnji list", Kićo se nije javljao na pozive, ali su njemu bliske osobe s kojima je razgovarao navele da je bio vidno potresen tom tragedijom i da je rekao da "više nikada neće biti isti čovek".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image