sve obrazložio

NEOBIČNA SVAĐA ZBOG PRANJA VEŠA: Iznerviran se obratio komšiji, poruka ubrzo postala hit na mrežama (FOTO)

Autor Tamara Jovanović

Ova scena iz Hrvatske nasmejala je sve i u našoj zemlji.

Izvor: Mondo, Reddit/diplomirani znalac

Većina ljudi koji žive u zgradi bar jednom su imali problema sa nekim zbog komšija, bilo da je u pitanju buka, ili jednostavno različite navike koje svako od njih ima.

Tako se upozorenja, obaveštenja i apeli koje komšije razmenjuju često mogu videti na ulaznim vratima, a jedan od njih nedavno je izazvao raspravu.

Naime, jedan građanin Hrvatske fotografisao je prepisku komšija u zgradi u kojoj stanuje i objavio je na Reditu, piše "24sata.hr".

Tako je jednom od stanara zasmetalo što njegov komšija pere često pere veš tokom noći ili ranom zorom, zbog jeftinije struje, te mu je dao savete kako može da "uštedi" na neki drugi način.

"Moli se vlasnik koji voli da pere veš u ranim jutarnjim satima (u 6) ili pak kasno noćnim (jednom je to bilo u 2 ujutru) da popravi mašinu da ne lupa i budi ostale stanare", pisalo je na oglasnoj tabli, a u nastavku je autor napravio i računicu koliko i čime se stvarno štedi struja, kako bi naveo komšiju da ispoštuje njegov zahtev.

Izvor: Reddit/Printscreen/DIPLOMIRANI_ZNALAC

Uskoro je stigao i komentar jednog od komšija: "Najbolje da se preseliš na Dinaru! Večeras perem i ja veš u ponoć radi komšijske kolegijalnosti".

Ova poruka ubrzo je postala hit i na društvenim mrežama, a mnogi su se, sudeći po komentarima, pronašli imajući neku sličnu situaciju u odnosu sa nekim od svojih komšija.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.