"Pali"

SRBI UHAPŠENI U CRNOJ GORI ZBOG DROGE: Pronađeno im 45 kilograma narkotika!

Autor Aleksandar Nastevski

Srpski državljani su odmah na licu mesta lišeni slobode.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vučkević

Službenici crnogorske granične policije su juče oko 11.30 časova na izlazu iz Crne Gore realizovali policijsku akciju i presekli međunarodni lanac krijumčarenja narkotika.

Kontrolisano je vozilo BMW X3 registarskih oznaka Srbije kojim je upravljao D.M. (27), dok se kao saputnik u vozilu nalazila K.Z. (22), oboje državljani Srbije, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Službenici Regionalnog centra granične policije "Sever" izvršili su detaljnu kontrolu ovog vozila i u specijalno izrađenom bunkeru ispod poda vozila u zoni prednjih i zadnjih sedišta pronašli 86 pakovanja ukupne težine 45 kilograma opojne droge marihuana.

O događaju je obavešten tužilac i lica su lišena slobode, te sprovedena u službene prostorije Centra bezbednosti Berane na dalju kriminalističku obradu.

"Ova akcija je još jedan primer uspešne saradnje Sektora granične policije i Sektora za borbu protiv kriminala na preduzimanju aktivnosti u cilju sprečavanja krijumčarenja opojnih droga preko teritorije Crne Gore", zaključili su iz Uprave policije.

(MONDO/Mondo.me)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.