MISTERIJA SMRTI POŠTARA IZ DANILOVGRADA - Telo nađeno sa VEZANIM RUKAMA?! Obrt u slučaju, policija našla tragove

Telo poštara Miloša Stamatovića nađeno je sa vezanim rukama.

Facebook/Dejan Mešter

Telo poštara Miloša Stamatovića koji je nestao sa 15.000 evra nađeno je juče nešto posle 10 časova na obali reke Morače u naselju Botun. Prema informacijama Uprave policije  i Pošte Crne Gore telo je pronađeno sa vezanim rukama.

Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvetlio. Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 evra, namenjenih penzionerima.

Njegov nestanak prijavile su kolege u subotu, pošto se nije vratio sa terena da razduži smenu, a ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je zatečeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se za ostatkom novca traga.

Telo Stamatovića je pronađeno sa vezanim rukama na prednjoj stani i to je, kako prenose mediji, činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, pa je naložena obdukcija.

Postoji i niz određenih tragova, koje je policija pribavila na licu mesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obaveštenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posledica nasilja ili nečeg drugog”, kazao je izvor iz policije za podgorički portal Pres.

(Mondo)