EX YU

NIJE MU DAO DA UĐE U PENZIONO U ŠORTSU, A ONDA JE NAPRAVIO POTEZ ZA PAMĆENJE! Portir mu rekao NE, on se vratio u HALJINI

Autor Uroš Matejić

Portir na ulazu je bio neumoljiv, nije dao čoveku da uđe u šortsu. Sve dok se ovaj nije vratio u haljini.

Izvor: Facebook/printscreen

Došao sam pred zgradu, na ulazu me je dočekalo obezbeđenje. Rekao mi je: "Gospodine, ne možete da uđete, niste propisno obučeni", rekao je Mostarac za 24sata, koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

"Otišao sam do prve prodavnice i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sada da uđem. Pogledao me i rekao da mogu", smeje se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Hrvatsku, kao i BiH, pogađa anticiklon "Lucifer" koji gura topli vazduh iz Afrike. Napolju je preko 30°C i čovek je mislio da neće biti problema ako dođe u šortsu. Ali portir na ulazu je bio neumoljiv. Sve dok se ovaj nije vratio u haljini.

"Evo, ako treba da idete u zgradu Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako obučeni. Dole cipele ili opanke zvane kalose. Ne zaboravite", napisao je na Fejsbuku. Snalažljivi Mostarka kupio je haljinu čija dužina ide ispod kolena i tako ispunio uslove za ulazak u zgradu. Šta reći!

(MONDO)