Hajdi Klum (50) definitivno zna kako da bude u centru pažnje. Pojavila se na jednoj reviji u Parizu i ponovo postala glavna tema. Krivac je haljina koju su i modni stručnjaci opisali "najkritičnijom". Hajdi je u njoj pokazala sve svoje atribute, a složićete se da bi retko koja koleginica smela da je obuče. Čak i da je upola mlađa.

Hajdi je obukla model koji je miks kupaćeg kostima i elegantne toalete. Haljina koja se proteže do poda je iz "Gaultier" kolekcije iz 2017, dok je deo nalik kupaćem kostimu otkrio savršeno izvajane noge. Kako je sama otkrila, dizajner Žan Pol Gotje joj je rekao da je pomenutu kreaciju šio sam, svojim rukama.

Podsetimo, Hajdi svojim izdanjima uvek izazove niz komentara, koji se najviše odnose na njen izgled. Kažu da joj godine ništa ne mogu, a čak i da izgleda bolje od današnjih devojka. Hajdi nikada nije imala problem sa kilogramima, ali se trudi da ima zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost.

Tako je jednom prilikom otkrila da praktikuje "master cleanse" dijetu kojom topi kilograme u rekordnom roku. Toj metodi pribegava kada je svesna da se prepustila slatkišima, a zna da se važni događaj približava. Dijeta podrazumeva da se pije samo limunada, koja je napravljena od limuna, javorovog sirupa i vode. Javorov sirup daje organizmu energiju i zato je idealno da se uzima tokom dijete. Osim toga, možete ga zameniti i medom.

Pogledajte kako je Hajdi izgledala u ovoj haljini:

Profimedia/LELE/NINO Hajdi Klum

BONUS VIDEO:

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey

(MONDO)