VLADICA GOLIM RUKAMA ZGRABIO ZMIJU I STAVIO JE U DŽEP! Pogledajte kako ih hvata - "Kad nemaš gde, snađi se"

Vladica Stanković je podigao ploču i golim rukma zgrabio zmiju, a potom je životinju stavio u svoj džep.

Instagram/udruzenje_poskok/Screenshot

Hvatač zmija Vladica Stanković ovih dana ima pune ruke posla budući da je već uveliko nastupio period koje zmije vole. On je prikazao svojim pratiocima kako teče akcija pretraživanja dvorišta i koja su to mesta na kojim bi ove životinje mogle da se "ušuškaju".

Pronašao je prilično dugačku zmiju koja se u jednom dvorištu skrivala ispod ploča. Verovatno joj je tu bilo najprijatnije jer je poznato da zmije traže topla mesta. Vladica je podigao ploču i golim rukma zgrabio zmiju, međutim ono što je usledilo bio je prilično iznenađujuće.

Nakon što je obavio posao i ulovio zmiju, Vladica se vratio do svog parkiranog skutera i razmišljao gde bi mogao da stavi životinju kako bi je prevezao. Ono što je neobično je da je izbor je pao na njegov džep. Vladica je pažljivo obmotao zmiju i "spakovao" u svoj džep od pantalona.

"Zmija pravo u džep. Kad nemaš gde, snađi se", napisao je on ispod snimka. Kako je ranije objasnio, zmije čekaju porast temperature. Njih sunce namamljuje i tada izlaze kako bi se zagrejale. To je proces pripreme za burmaciju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ZA ESPRESO: Vladica Stanković hvata zmije  Espreso

(Mondo)