Beograđanin vozio kroz Hrvatsku, pa izbacio tri prsta kroz prozor: Osudili ga i Srbi: "Kakva je ovo bu*ala"

Zbog jednog poteza Beograđanina u Hrvatskoj mnogi su ga osudili.

Twitter/malasiran111

Ratni sukobi na tlu Jugoslavije okončani su pre trideset godina, ali nažalost, svedoci smo da se i danas pojedinci drznu, te prave bahate istupe. Najnoviji primer nam dolazi sa hrvatske rivijere gde je muškarac iz Beograda usnimljen kako u skupocenom džipu pokazuje tri prsta kroz prozor.

Snimak skupocenog džipa marke Rendž Rover navodno je nastao nedavno u Kaštelima. Prema snimku koji je objavio hrvatski portal "Morski.hr", auto beogradskih tablica je išao jednom od glavnih ulica, kada je vozač izbacio ruku i pokazao tri prsta kroz prozor.

Vozio levo desno, mahao sa tri prsta iz kola

Budući da se na snimku vidi kako se ispred džipa nalazi drugi automobil koji je skretao desno, nije poznato da li su tri prsta bila usmerena vozaču belog Pežoa nakon rasprave u saobraćaju ili je sve samo plod bizarne potrebe za provokacijom.

Prilikom vožnje, vozač beogradskih tablica u jednom trenutku je prešao u suprotnu traku i samo pukom srećom je izbegnut karambol na putu. Sudeći prema komentarima na Jutjub kanalu "Morskog.hr", gde je snimak i objavljen, mišljenja kako Hrvata, ali i samih Srba, bila su skoro pa ista - nepotrebno i bahato.

Srbi osudili sunarodnika zbog provokacija

"Izgleda da ovaj ne zna gde se nalazi", "Neće daleko", "Terapija po palcu, on je najbitniji", smenjivali su se komentari korisnika iz Hrvatske.

A onda su se oglasili i naši ljudi koji žive i rade u Hrvatskoj. Tom prilikom imali su samo reči osude.

"Ja sam Srbin i živim i radim u Hrvatskoj 4 godine. Vozim kola 'Srbija table' i nikad me niko nije nijednom provocirao ili ne daj Bože dirao niti mi šta rekao. Osećam se ugodno ovde, živim i radim bez ikakvih problema ali ovo je budala nadrogirana", napisao je muškarac po imenu Rajko.

Pored njega, oglasila se i jedna dama iz Srbije koja je napisala kako je ovaj potez čista provokacija.

Za sada nije još uvek poznata pozadina ovog incidenta u Kaštelima, ali šta god da je bilo u pitanju, dobro je da se samo na ovoj provokaciji završilo.

(Morski.hr/MONDO/J.D.)