• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslovna učionica s najboljim pogledom

Izvor Promo

Webiz edukacija se od 16. do 18. juna seli u hotel Palisad na Zlatiboru zbog čega edukacija i nosi slogan "Učionica sa najboljim pogledom".

Deveta realizacija ovog edukativnog događaja posebna je jer ima čak dva programa koji će se u tri dana edukacije odvijati paralelno u dve sale hotela. Webiz edukacije realizuju se već četiri godine i to u Zrenjaninu (četiri puta), u Subotici (tri puta) i sada već drugi put na Zlatiboru.

"Webiz edukacija na Zlatiboru je drugačija od edukacija koje organizujemo u drugim gradovima zbog atraktivnosti lokacije i ambijenta hotela Palisad, ali pre svega jer ima dva programa predavanja koja se odvijaju paralelno u dve sale, pa će posetioci sami moći da izaberu koja će predavanja pratiti, na osnovu ličnih preferencija", kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Jedan program nosi naziv "Digiral at his best" i posvećen je inovacijama u digitalnom marketingu i na društvenim mrežama. Čine ga predavanja o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i mnogim drugim aktuelnim temama.

"Trudili smo se da za ovaj program kao predavače dovedemo ljude koji su najstručniji za konkretno te teme kako bismo opravdali naziv programa - Digital at his best. Neki od predavača ovog programa su: Vladimir Zarić (Head of Digital@Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing konsultant), Goran Mirković (Digital Marketing Specialist@FourDots), Svetozar Krunić (Head of User Acquisition@Active Collab)...

Nema atraktivnijeg mesta za priču o turizmu od Zlatibora pa će tako drugi program biti posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu.

"Teme predavanja ovog programa su korišćenje društvenih mreža u turizmu, važnost e-mail marketinga u svrhu promocije turističkih potencijala, brendiranje turističkih proizvoda i usluga itd. Ono što je važno za sve koji se bave turizmom na bilo koji način, bilo da su vlasnici ili zaposleni u marketing nekog hotela, manjih smeštajnih kapaciteta, zaposleni u turističkim agencijama ili travel blogeri, jeste da će sva predavanja sadržati niz praktičnih primera i primenljivih saveta i aktuelnih informacija".

Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

"Važan i neizostavan deo naših događaja je networking. Na Webiz poslovnim edukacijama se mnogo pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju: networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećini... Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, svakome će prijati da poslovnu godinu zaokruži i proslavi boravkom na svežem vazduhu na Zlatiboru sredinom juna!"

Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image