• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karić: Ja sam srpski Tramp, želim PKB

Izvor Beta

Vlasnik "BK grupe" Bogoljub Karić izjavio je da je zainteresovan za kupovinu Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), ali da o tome nije razgovarao ni sa kim iz vlasti.



Karić je u intervjuu za televiziju N1 naveo i da mu nije želja da taj poljoprivredni kombinat kupi mimo pravila tržišne utakmice.

"Pored građevinarstva, želimo da naša porodica uđe u oblast poljoprivrede, to jest agrara. Ta agroindustrija, koju nikad nismo radili u životu, to nije naš biznis, ali pozvali bismo Holanđane, Izraelce, ljude koji su najuspešniji u tome, da naprave nešto i vrate ugled PKB-u. To je naš cilj, ali nije važno: Uspemo da dobijemo to, videćemo, ne uspemo - ništa ne smeta, idemo dalje", rekao je Karić.

On je za sebe rekao da je "srpski Tramp" i da mu nije želja da kupi fabriku za tri dolara ili da mu vlast pokloni nešto.

Karić: Spreman da kupim PKB, nisam ništa nudio


"Nisam ja iz takve porodice. Ja nisam ništa privatizovao u ovoj zemlji, sve smo iz temelja napravili sami svoje", kazao je Karić.

Karić je demantovao medijske navode da je ljut na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da bi mu bila čast da se vidi sa njime, ali kako je rekao, nema takvu priliku.

"Pa ja sam poslednji čovek koji sme da pomisli da se ljuti na predsednika, a ne da se stvarno ljuti. To je nezamislivo", kazao je Karić.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

loood za pare

ovaj Karic poludeo u Rusiji

Nenad

Polupismeno vedogo....

62

Da gaji saljat

special image