• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Važno: Ako tražite posao

Izvor Tanjug

Deveti regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018." počeo je danas i trajaće narednih sedam dana.

 Posao - zapošljavanje - oglasi online Izvor: Mondo/Georgi Mitev Šantek
Izvor: Mondo/Georgi Mitev Šantek


Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, a zainteresovani mogu posao potražiti na adresi https://rs.dankarijera.com, do 10. oktobra.

Ove godine sve kompanije i oglasi su grupisani u pet tematskih "kapsula", HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo.

"Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live ćat sa poslodavcima koji su im interesantni", navode u Infostudu.

Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti kompanije Delhaize, Mitto Technologies, Milšped, eFront, Miticon, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, LearnUpon, Ardagh, Hyperoptic, Ogury, FIS, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Erste banka, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, GroundLink, BENU Apoteka, JYSK, Credit Agricole, Najstudent, Coca Cola, Raiffaisen Banka i Infostud grupa, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, kažu u Infostudu, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem "live chata".

"Ali, kako bismo još više približili poslodavce kandidatima i ove godine organizujemo dve panel diskusije u Startit centu u Beogradu gde ce HR menadžeri kompanija davati odgovore na sva vaša, ali i naša pitanja".

Takođe, za sve programere iz regiona, dodaju, tu je Virtuelni Hakaton gde će programeri iz celog regiona i ovaj put odmeriti snage svog koda u takmičenju za vredne nagrade.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bcb

Pa ovi stalno vrte oglase preko Infostuda.Mora da su dobri poslodavci kada stalno traze radnike...

Jovan Repac Predsednik Plandista

Ne zaposlensot je sve manja i do je rezultat rada predsednika Vucica i njegove vizije!

special image