• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović oštro o Stamatoviću

Izvor Tanjug

Ministarka, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će 1. marta 2019. godine početi radovi na denoci Preljina - Požega.

Ona je danas u Skupštini Srbije istakla da se mnogo ulaže u puteve, i to ne samo u auto-puteve, već i u nekategorisane.

"Neki prethodni ministri su se slikali po nekoliko puta na istoj deonici, a ništa od toga nije bilo. Mi auto-puteve završavamo, ali ne samo njih. Sledeće godine počinjemo još jednu deonicu, Novi Beograd-Surčin, i to u dužini od devet kilometara, zatim Surčin-Obrenovac do kraja 2020. godine, odnosno početkom 2021.godine", rekla je Mihajlović.

Kako kaže, pored deonice Obrenovac-Preljina, gradiće se i Preljina-Požega i to od 1. marta sledeće godine.

"To je puno posla na jednom auto-putu. Nije bilo jednostavno ugovoriti sve to, započeti radove, završiti sve projekte i eksproprijaciju. Mislim da će to itekako značiti za privredni razvoj tog dela Srbije", rekla je ministarka.

Tokom rasprave po amandmanima na Predlog zakona o građevinskim proizvodima, Mihajlović je rekla da će se za izgradnju zgrada i stanova za pripadnike službi bezbednosti koristiti domaća operativa, ali i domaći proizvodi.

Mihajlović je danas kritikovala predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića koji je, kako kaže, sam sebi dao razna ovlašćenja i omogućio nelegalnu gradnju.

"On nije samo predsednik opštine već je sebe ovlastio I kao načelnika. Sve što može da potpisuje i da daje, on je davao. Nabavio je pre pet godina zastarelu opremu za gondolu (na Zlatiboru) od firme koja je bankrotirala i koja više ne postoji. Sve je to Stamatović, a sa njim i (Boško) Obradović i (Vuk) Jeremić i (Dragan) Đilas, jer su oni suštinski svi zajedno" , rekla je ona.

Mihajlović je podsetila da je prijava protiv Stamatovića i jedne grupe ljudi predata Tužilaštvu za organizovani kriminal i dodala da veruje da će se istraživanje tim povodom nastaviti i da će oni biti tamo gde im je i mesto - u zatvoru.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Radosav

A ko je taj stamatović ? Često ga spominju

Hanibal Lektor

Doći će i vaši radovi na red da ima pravde,ko će vratiti ove vaše silne kredite?

Ruma

A sto je njegova gondola 5 puta duza a 10 puta jeftinija od Vesićeve to nikom nista? Hm, majku mu, mozda zato sto je zastarela 😂😂😂😂

special image