• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kupovina Kopernikusa ispolitizovana u javnosti"

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Direktor kompanije "Telekom Srbija" Predrag Ćulibrk rekao je večeras da je kupovina kablovskog operatera "Kopernikus Technology" ispolitizovana u javnosti poslednjih nedelja i da je to "ničim izazvan napad na Telekom".

Najveća telekomunikaciona kompanija u Srbiji, Telekom Srbija, zvanično je prošle nedelje postala vlasnik 100 odsto udela, drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji, Kopernikus Technology, nakon čega je krenula hajka od strane opozicije.

Predrag Ćulibrk je u Dnevniku RTS izjavio da su iznošene insinuacije, istine i poluistine, a cilj je da se pokuša da se zaustavi Telekom u realizaciji svojih ciljeva".

"Nama je potpuno jasno čiji bi interes to mogao da bude, pre svega onih igrača na tržištu kojima ne odgovara razvoj Telekoma".

"Kompanija SBB ima preko 50 odsto učešća na tržištu", rekao je Ćulibrk, te naveo da "zaista smatramo da, imajući u vidu, njihov suvlasnik i strateg već 20 godina Dragan Šolak itekako ume da nadogradi svoju priču i da napravi jednu ozbiljnu kompaniju, a Telekom Srbija je stagnirao sve ove godine".

Ćulibrk je istakao  da kablovski operatori nisu nastali juče, njihov zalet i agresivni razvoj krenuo je već 2000. godine, a svoju infrastrukturu gradili su često na javnim resursima i to nelegalno.

"Neki su na tome napravili imperiju", rekao je Ćulibrk.

Kako je istakao, kupovina "Kopernikus tehnolodži" je za Telekom strateška kupovina, jer je Telekom dobio preko 200.000 korisnika televizije i interneta i mrežu rasprostranjene u 60 gradova.

"Zadatak Telekoma je da očuva i uveća delatnost kompanije".

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Coa

A sledeci za kupovinu tj otimanje je posta net zar ne?

special image