• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direct Media: Nova era regionalnog marketinga

Izvor Promo

U prisustvu više od hiljadu zvanica, Direct Media sistem, koji posluje u okviru United Grupe, obeležio je početak novog razvojnog ciklusa poslovanja i najavio ulazak regionalnog marketinga u narednu evolutivnu fazu.

Uz novi vizuelni identitet, Direct Media United solutions će, i u novoj poslovnoj eri, a kao dugogodišnji lider u pružanju advertajzing, komunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Evropi, nastaviti da bude predvodnik digitalne transformacije regiona na putu ka budućnosti marketinga i oglašavanja. 

"Prošle godine smo postali deo United Medije odnosno United Grupe, vodećeg sistema u ovom delu Evrope u oblasti telekomunikacija i medija koji snažno gazi kroz novu tehnološku eru i inovira poslovanje na dnevnom nivou. Zato nam je velika privilegija da baš sa United Grupom započnemo novi rast, dok istovremeno jasno možemo da prepoznamo doprinos koji ćemo dati razvoju Grupe i regionalnog marketinga generalno", izjavio je chief operating officer Direct Media United solutions Jovan Stojanović. 

U velikom sistemu United Medije i United Grupe, Direct Media United solutions će nastaviti razvoj novih tehnologija, inovativnih advertajzing modela i digitalnog marketinga. To će omogućiti kreiranje  jedinstvenih komunikacijskih rešenja koja će se plasirati  kroz različite napredne platforme, a kompanijama, brendovima i medijima u celom regionu doneti brži iskorak u digitalnu eru i efikasniji razvoj poslovanja, navodi se u saopštenju. 

"U novoj eri, povezanost je glavna valuta, a rešenja za poslovne izazove su komunikacijske strategije nove generacije koje razvijamo. To će biti daleko kompleksnija, tehnološki zahtevnija rešenja, koja objedinjuju postojeće i kreiraju nove mostove komunikacija. Kao profesionalci smo potpuno spremni za ovaj iskorak i sa puno entuzijazma i samopouzdanja, ulazimo u novi razvojni ciklus", izjavio je Jovan Stojanović. 

Gotovo dvadeset godina poslovanja Direct Medije obeležili su regionalna ekspanzija, pomeranje granica u industriji oglašavanja, proizvodnja vrhunskog televizijskog sadržaja, kao i društveno odgovorno poslovanje. Kroz stalno usavršavanje ekspertize, Direct Media je uspela da uvede svetske standarde u marketinšku industriju regiona, i to uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija. 

DIRECT MEDIA United solutions pruža usluge internacionalnim i domaćim kompanijama na tržištima osam zemalja regije, kroz mrežu svojih kancelarija i afilijacija: u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image