• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meštani jednog mesta u Srbiji mole: Treba nam banka

Izvor mondo.rs

Meštani Lešnice kažu da "muku muče zbog samo jednog bankomata koji opslužuje hiljade stanovnika, a koji i više ne radi nego što radi."

"Imamo samo jedan bankomat u celom mestu, ali on više ne radi nego što radi. Koriste ga i okolna sela. To je negde oko 6.000 stanovnika. Verujte, stvarno nam je teško, pogotovu kada su penzije. Gužve su nenormalne u jednoj jedinoj pošti koja je u centru Lešnice. Ona inače radi od 7 do 14 sati, pa možete zamisliti", kaže za MONDO ogorčeni meštanin ovog mesta Željko Radić.

Povezane vesti

Navodi da je posebno nezgodno starim i bolesnim ljudima jer za čekove i druge bankarske poslove moraju da se zapute u Loznicu.

Meštani su se žalili banci čiji bankomat je postavljen u tom mestu jer često u njemu nema novca, izbacuje kartice ili ih "proguta". Međutim, odgovora nije bilo.

"Sve što tražimo je da nam postave novi bankomat ili da otvore neku banku ovde. Posla bi bilo jer u naselju ima dosta firmi, trgovinskih radnji, a i meštani bi dolazili naravno", kaže ovaj meštanin Lešnice.

Povezane vesti

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko Čadež - Privredna Komora Srbije

Hvala na korisnom članku kao i Želju Radiću koji nam je putem društvenih mreža skrenuo pažnju. 1. Za vikend smo kontaktirali banku čiji je automat: Ekipa je na terenu, servisiraju bankomat, tako da oko 14h danas ocekujem pun izvestaj: koliko puta je bio van funkcije, koliko imaju transakcija, koliko se kartica Kojih banaka koriste. 2. Takodje zakazali kod nas razgovor za uvodjenje multifunkcionalnog bankomata (uplate, isplate, menjačnica) sa kompanijom koja to radi. 3. Pružićemo svu pomoć za analizu potencijal za otvaranje manje poslovnic ukoliko je moguce Prve dve tacke hitno kako bi pomogli ljudima odmah.

special image