• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MALO U MANASTIR , MALO U BAČVU: Rusi u Topoli grade hotel sa 5 zvezdica

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Ruski investitor koji je 2014. godine otkupio vinariju PIK Oplenac, trenutno u Topoli gradi savremeni hotel koji će se prostirati na 60.000 kvadrata. Turistička ponuda kraja bogata, od verskog turizma do kraljevskih vinograda.

Otvaranje ekskluzivnog hotela očekuje se sledeće godine a, prenosi portal Glas zapadne Srbije, predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović kaže da je to najveća investicija u Topoli u poslednjih 30 godina.

"Izgradnjom tog hotela sa pet zvezdica značajno ćemo povećati naše smeštajne kapacitete, a to je ono što nam predstavlja prioritet", rekao je Jovanović.

Možda će vas zanimati

Ističe da je u toj opštini iz godine u godinu primetan sve veći broj stranih turista, a razvojem vinskog i verskog turizma, kao i povećanjem smeštajnih kapaciteta Topola će, kaže, biti visoko pozicionirana na turističkoj mapi.

"Srbija ima 500 vinarija, ali samo je jedna kraljevska i ona se nalazi upravo u Topoli. Njihov obilazak, kao i degustacija najboljih vina može da privuče brojne ljubitelje tog pića, ali i podnorudnički manastiri sa krunom na Oplencu, mogu da upotpune celokupnu našu turističku ponudu", kazao je Jovanović.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image