• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

300 oglasa i posao za IT-evce: Počeo 10. regionalni onlajn sajam zapošljava

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Deseti regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019", počeo je danas i trajaće do srede, 23. oktobra.

Sajam, koji se može posetiti na web adresi: rs.dankarijera.com, realizuje se u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Severne Makedonije.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i više od 300 oglasa grupisani su u četiri tematske kapsule, kako bi se lakše pronašli oglasi iz određenih oblasti: Trgovina, IT, Finansije, Obrazovanje, navodi se u saopštenju sajta Poslovi.infostud.

Možda će vas zanimati

Osim što mogu da konkurišu, zainteresovani kandidati imaju i mogućnost da direktno razgovaraju sa poslodavcima putem "ćat" opcije i da se neposredno raspitaju kod predstavnika kompanije o slobodnim radnim mestima i uslovima rada.

Tokom sajma biće organizovane i dve panela putem kojih će se kandidatima obratiti poslodavci. Tema prvog panela je zapošljavanje generacije "Z", a drugi je posvećen IT sferi zapošljavanja.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Programer JavaScript

Mesecna plata mi je 4200 evra i tu ne racunam bonuse koje dobijam svakog decembra. Mogao bih ziveti i raditi bilo gde u svetu jer jezik racunara je univerzalan. Izabrao sam da zivim u Srbiji jer sam ovde Bog licno sa svojim mesecnim primanjima. Ne postoji restoran, kafic ili klub a da mi bar 2-3 devojke ne daju svoj broj i pozivaju me na pice. A sad odoh u Skadarliju na rucak, pozdrav svim pelenasima koji motaju kablove za 300 evra!

special image