• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HR week u Kombank dvorani početkom decembra

Izvor Promo

Od 2. do 6. decembra 2019. u Kombank dvorani HR World organizuje HR WEEK. Ovaj događaj osmišljen je tako da edukuje, angažuje i inspiriše HR profesionalce širom regiona, istovremeno trasirajući budućnost razvoja HR struke.

U prethodne dve godine HR World organizacija posvetila se transformaciji HR-a iz birokratske u humaniju i inovativniju struku. Do sada je realizovano na desetine projekata koji direktno utiču na izgradnju HR zajednice i pozicioniranje HR-a kao strateškog partnera biznisu.

U nameri da odgovore na potrebe HR zajednice koja nedvosmisleno šalje signal da je spremna za velike promene, HR WEEK je 5 HR konferencija u jednoj nedelji od 2-6. decembra 2019. u Kombank dvorani.

Svaki dan je priča za sebe: TALENT, DEVELOPMENT, PEOPLE ANALYTICS&Technology, EMPLOYER BRANDING i INNOVATIVE HR.

HR WEEK pod jednim krovom okuplja sve elemente HR ekosistema: HR i biznis zajednicu, izlagače koji predstavljaju savremene HR usluge kao i predstavnike akademske zajednice.

Predavači koji vas očekuju su svetske zvezde HR-a, profesori cenjenih univerziteta, preduzetnici i regionalni HR eksperti: Enrike Rubio (osnivač Haching HR), Sajmon Berou (tvorctz (VP Global Talent Acquisition&Engagement u Swarovski), Ali Ajaz (osnivač Employer Brand akademije), Marina Rakić (HR for Sales units Europe u IBM), Vanja Vulić (Founder of Spark.me konferencije) i mnogi drugi…

Svaki dan sadrži tematski Expo u okviru kojeg će se izvođači HR usluga predstaviti publici. Pored klasične expo ponude, svi posetioci će moći da prisustvuju demo sesijama izlagača i da bukiraju svoje termine za privatne sesije gde će, slušajući o onome što kompanije nude, naučiti puno i o svojim HR potrebama.

Neki od izlagača su: GiGroup, Adecco, Atria Group, Infostud, Mokrogorska Škola Menadzmenta, Pro Consulting, House of Benefits...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image