• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američka CRNA LISTA kompanija, devet je iz Srbije

Izvor mondo.rs Izvor Blic

Američka Kancelarija za kontrolu stranih sredstava (OFAC) pri Ministarstvu finansija proširila je danas takozvanu "Crnu listu" na kojoj se nalaze i devet osoba i nekoliko kompanija iz Srbije.

Ovih devet osoba su dodati na listu jer se povezuju sa Slobodanom Tešićem, trgovcem oružjem, koji se od početka godine nalazi na toj listi.

Na proširenoj listi našli su se Tešićev zastupnik u međunarodnoj trgovini Goran Andrić, koji direktno ili indirektno upravlja kompanijom "Velkom Trejd" Beograd i koji osim srpskog ima i državljanstva BiH i Velike Britanije.

Možda će vas zanimati

Na listi su i direktor i sekretar kompanije "Finrost" na Kipru i predstavnik kompanije "Falkon stratedžis" Esad Kapidžic, generalni direktor "Partizan tek", "Tehnoglobal sistems" Beograd Nebojša Šarenac, kao i direktor "Partizan tek" Zoran Petrović, prenosi "Blic".

Na listi su i vlasnik kompanije "Vektura trans" Milan Subotić, predstavnik kompanije "Araneks" Želimir Petrović, vlasnik 50 odsto kompanije "Falkon stratedžis" Sreten Cvjetković i direktor "Tehnoglobal sistems" Ljubo Maričić.

Na listi se nalaze i kompanije "Munstorm enterprajzis" i "Tardigrejd limitid" sa Kipra, kao i "Biznis diverziti limitid" u Hongkongu.

Imovina navedenih lica i kompanija koje se nalaze u SAD blokirana su.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bozaboza

Slobodan Tepić, jel to beše onaj što mu naš Vučko dao diplomatski pasoš??? Fin neki čika čim je dobar za našeg vodju, a Amerima ne valja. Mora da oni nemaju pojma, ipak naš vodja zna bolje od njih da proceni ljude😀😀😀

special image