• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski biznismen KUPIO SEMENARNU Ljubljana

Izvor mondo.rs Izvor seebiz.eu

Kompanija Agromarket srpskog biznismena Dušana Mojsilovića novi je vlasnik Semenarne Ljubljana, piše ljubljansko "Delo".

List navodi da je Deželna banka Slovenije (DBS), koja kao jedini vlasnik Semenarne Ljubljana već nekoliko meseci traga za strateškim partnerom, za novog vlasnika izabrala Agromarket.

Vlasništvo nad sopstvenom semenskom proizvodnjom strateški je važno za ekonomiju jedne zemlje, a seme može biti i potencijalno opasno za celu granu poljoprivrede, pokazao je nedavno jedan slučaj sa paradajom

Možda će vas zanimati

Semenarna je najavila da proširuje asortiman sadnica pod svojom markom, osvežiće asortiman hrane za životinje "bonami" i ponuditi nove supstrate.

Kompanija je prošle godine povećala maloprodajnu prodaju i izvoz, prenosi SeeBiz.

Semenarna je vlasnik kompanije Južni Banat, koja se bavi uzgojem jabuka i breskvi, proizvođača đubriva Fertiko, poljoprivrednog preduzeća Zaječar i proizvođača semena Agroseme.

Očekuje se da će Dušan Mojsilović otkupiti potraživanja od Društva za upravljanje potraživanjima od banaka (DUTB) i udele od DBS.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DEMOS

Tako to ide. Kada radnike tretiras kao stoku, umesto u pristojan WC idu u cucavac gde se razvija neki novi Corona virus, kada ti radnici rade subotama, nedeljama bez placanja, kada radnici nemaju toplu vodu da operu ruke, drzis ih u strahu i na ivici egzistencije, ti si u Srbiji biznismen i kupis od "posteno zaradjenih" para firmu u Sloveniji. A samo pre 25 godina si svercovao naftu. Ma trazices ti za dve godine svecom, i vozace, i komercijaliste, i servisere, i agronome. Pa ce ti najniza plata u firmi biti 800€, pa ces gledati na njih kao na ljude a ne robove, ali neces ih naci Duki.

special image