• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEĆANCI KO JAPANCI: Karić gradi poslovno-zabavni centar na 500.000 kvadrata

Izvor mondo.rs

BK grupa krenula je u izvođenje velikog projekta u Rusiji, gde gradi najveći šoping mol i biznis centra u tom delu sveta.

  Bogoljub Karić gradi veliki poslovni kompleks u Rusiji Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Predsednik grupe, srpski biznismen Bogoljub Karić, na Facebooku je objavio da će šoping mol imati površinu od 200.000 kvadratnih metara, dok će ceo kompleks sa finansijskim centrom imati 500.000 kvadratnih metara.

U video klipu sa gradlišta ne navodi se gde je lokacija ovog megaprojekta koji izodi "srpska kompanija", a inforamcije se ne mogu dobiti ni na vebjstu BK grupe jer je "novi sajt u izradi".

Možda će vas zanimati

"U ovom delu grada se gradi i metro, tako da će ovo zaista biti jedan grad sam za sebe. Već imamo hiljade onih koji čekaju da zakupe prostor u tom finansijskom centru i da tamo otvore svoje kompanije. Tu će neke od najvećih svetskih kompanija preseliti svoja predstavništva, a pojedine i svoje centrale", podvukao je Karić.

Karić, biznismen poreklom s Kosova kod kojeg na slavu dolazi sprski patrijarh, rekao je da će već sledeće godine u ovo vreme biti završen kompleks koji može da završi mali broj firmi u svetu i ponovio da "sve što mogu Japanci mogu i Pećanci".

Karić je na čelu BK grupe koja trenutno širom planete gradi novih 10 miliona kvadratnih metara najprestižnijih objekata. Njihov poslovno-stambeni kompleks "Minsk World" u prestonici Belorusije predstavlja najveći građevinski poduhvat u Evropi od tri i po miliona kvadratnih metara, u kojem je predviđeno da živi i radi 400.000 ljudi.

VIDEO klip Bogoljuba Karića sa gradilišta

PROČITAJTE I OVO

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Todor

Prosta masa.

Azamat-Boratov brat

To dinastijo,to Bogoljube sa dva padeža i tri mladeža.Samo pravi SrBski sine,ljudino,avangardo,prosvetitelju i doajenu Srpske kulture,kad naučiš preostalih pet padeža krunisaćete u cara.

Bane

Nije poreklom s Kosova, već Kosova i Metohije.

special image