• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ćete najbolji lokal u beogradskom "Knezu" - spremite 14.000€/m2

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Na sulude cene nekretnine koje se plaćaju u Beogradu smo navikli ali sada su objavljene i cene lokala i garaža koje su plaćane prošle godine.

 Cene lokala i garaža u Beogradu Srbiji Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Znamo da je najskuplja kuća u Beogadu prodata, gde bi drugde nego, na Dedinju a najskuplji kvadratni metar starogradnje u kategoriji poslovni prostor bio je - opet očekivano -u beogradskoj Knez Mihajlovoj ulici - 14.032 evra. Najskuplja novogradnja bila u jednoj drugoj staroj gradskoj ulici gde sada niču i kompleksi novih zgrada pa je tako lokal u "Kneza Miloša Residence" plaćen 4.270 evra po kvadratu.

Garažna mesta u novogradnji na Vračaru u Cara Nikolaja plaćana su i 2.727 evra, dok najskuplji kvadrat garaže u starogradnji bio 2.000 evra u ulici Vojvode Šupljikca na Zvezdari.

Možda će vas zanimati

Zemljište za industrijsku gradnju najskuplje je bilo u Srbiji na terotoriji Beograda - rekordnih 187 evra po kvadratnom metru, ukupno 1,09 miliona evra plaćeno je u Vrčinu.

Nakrupniji kompleksi zemljišta za industrijsku gradnju - privredne zone prošle godine su se pazarile u Novom Sadu gde je 7,1 hektar plaćen 3,77 miliona evra, mestu Zuce kod Beograda gde je za 3,5 miliona evra kupljeno 2,3 hektara i Bubnju kod Niša gde je 6,6 hektara koštalo 3,3 miliona evra.

Najveća površina u prometu poljoprivrednog zemljišta sa nešto više od 559 hektara plaćena 4,8 miliona evra nalazi se na teritoriji opštine Novi Bečej.

Kompleks poljoprivrednog zemljišta u Kuli od 284 hektara plaćen je 3,69 miliona evra, a kod Bačke Topole 341 hektara koštao je 2,66 miliona evra.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

djohnny the đ

realno kvadrat oko 500eura m2.

Paznja

A, gde je izbor za najbolju tezgu?!

Korisničko ime

Za te pare ima i na Menhetnu.

special image