• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad već ne mogu da se kupe: I u PS Fashion ŠIJU I POKLANJAJU MASKE

Izvor mondo.rs

"Kada ne možemo da ih nabavimo, mi ih sami pravimo i darujemo", kaže objava na Fasebooku srpske modne kuće PS Fashion, koja se tako pridružila akciji somborske kompanije Fiorano.

 Šivenje i poklanjanje maski PS Fashion Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"U želji da svima nama obezbedimo jedno od osnovnih sredstava zaštite, vredne ruke naših zaposlenih šiju 10 000 višekratnih, zaštitnih maski. Maske su od najfinijeg pamuka i mogu se otkuvavati", kažu iz PS Fashion-a za svoju zaštinu opremu koja, pogotovo maske i dezinfekciona sredstava, ne mogu trenutno da se nađu u apotekama.

Možda će vas zanimati

U narednim danima, maske će biti u njihovim radnjama, a predviđena je izrada 10 000 zaštitnih maski kao donacija onima koji nezaštićeni obavljaju svoje poslove kao i onima koji iz bilo kojih razloga moraju da napuste svoje domove.

"Ove maske su besplatne, nećemo ih prodavati", piše u postu na FB.

U istu akciju prethodno su krenuli is firme Fiorano iz Sombora.

"Materijala imamo za ukupno 22.000 maski. Ne stajemo sa krojenjem dok ne dostignemo taj trenutni cilj. Ako bude potrebe za još, ostavićemo deo mašina za te potrebe, tako da nećemo stati da proizvodimo maske. Ako je potrebno, svakako ćemo nastaviti da ih šijemo", kaže Marija Gajin iz te firme.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kalina

Eto i tako svi snajderi da urade , i oni koji imaju parica viska , da daju za sirovinu, snajderi ruke i eto miliona maski za dva dana za sve .....ali ....ovi sto imaju parice stipse ,baksuzi, samoziva stoka..... Evo ja dajem PS fashion za sirovinu , oni nek sasiju, meni nek posalju 10 kom(nas 2+2deteta) maske smo videli samo na tv , a hiljadu ili koliko vec da zajedno doniramo nekom dz, klinici ...ljudima.. Nebitno, ako cita neko nek se jave....budi covek a ne gnjida

special image