• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanija Unilever donirala Domestos na bazi hlora zdravstvenim ustanovama

Izvor Promo

Osim zdravstvenih ustanova, donaciju su dobili i gerontološki centri.

Kompanija Unilever donirala je 2700 boca proizvoda Domestos Extended Power Pine zdravstvenim ustanovama Klinički centar Srbije, i to Infektivnoj klinici i Institutu za pulmologiju, kao i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a deo donacije će biti isporučen i Gerontološkim centrima u Beogradu, Obrenovcu, Pančevu i Smederevu, kao i Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici u Beogradu.

Donacija proizvoda obuhvata i 100 kofa, 100 džogera, kao i 300 pari rukavica za profesionalni rad.

Donacija je raspoređena prema prioritetima i potrebama institucija, a kompanija će nastaviti da dostavlja proizvode i drugim ustanovama koje zbrinjavaju rizične grupe.

FOTOGRAFIJE

"Kao odgovorna kompanija, Unilever je svestan ozbiljnosti trenutne situacije i veoma smo zabrinuti za kako za zdravlje obolelih, tako i za zdravlje zdravstvenih radnika. Takođe, svesni smo i da je trenutno velika potražnja za ovakvim vidom proizvoda, kao i da je proces nabavke u ovakvim okolnostima dodatno otežan. Zbog toga i zahvaljujući činjenici da u svom portfliju imamo specifičan proizvod koji se uklapa u preporuke vezane za pravilnu dezinfekciju površina, odlučili smo da količinu Domestos Extended Power Pine proizvoda doniramo tamo gde je trenutno najpotrebnije, kako bismo doprineli što boljoj higijeni i suzbijanju daljeg širenja korona virusa u Srbiji. Naravno, ovo je samo jedna u nizu i planiramo da nastavimo donacije, a sve u dogovoru sa institucijama i njihovim potrebama", istakao je direktor kompanije Unilever u Srbiji Dobrivoje Milovanović.

Domestos Extended Power Pine je proizvod na bazi hlora i reč je o biocidnom proizvodu koji se pored domaćinstva koristi u objektima javnog zdravlja, kao i u drugim javnim i industrijskim objektima.

Prema analizama nezavisnih laboratorija uništava 99,9% mikroba, uključujući viruse, bakterije, gljivice i spore.

Donacija se realizuje u saradnji i uz koordinaciju Fonda B92.

"Unilever radi na tome da stvara bolju budućnost, svakog dana. Pomažemo ljudimo da se osećaju dobro i dobiju više od života, sa brendovima kao što su Domestos, Cif i Dove, koji su korisni i za pojedince i za zajednice. Unilever je jedan od globalnih lidera na tržišu potrošnih dobara sa prodajom u više od 180 zemalja", saopšteno je iz kompanije.

/promo sadržaj/

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

WALDEMAR

Ja ne znam sta jw ljudima, da li smo mi u tolikom neznanju ili sta?!?!!! Al da smo glupi jesmo. NAPOMINJEM mi nemamo problem sa BAKTERIJAMA vec sa VIRUSIMA, jer hlor (domestos i derivati) deluju iskljucivo na bakterije, a ne deluju virusoloski i to nema nikakve veze sa koronom. Pa nismo mi shugavi i bakterioloski inficirani vec virusolosko, a z avirus idu LEKOVI. Koja cirkuzanina majko mila

Pera kojot...

Samo nek doniraju... svi koji mogu... i svima trebaju imena da se objave...

special image