• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kada će država Srbija isplatiti 100 evra SVIM punoletnim građanima

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Ministar finansija Siniša Mali je ponovo rekao da će država isplatiti obećanih 100 evra punoletnim građanima Srbije i precizirao kada.

 Srbija-Korona virus-Siniša Mali-Isplata 100 evra Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Punoletnim građanima Srbije država će isplatiti obećanih 100 evra nekoliko nedelja posle vanrednog stanja, izjavio je večeras ministar finansija Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, ta mera doneta je kako bi pokrenula potrošnju i tražnju, a to će, dodaje, podstaći i fabrike da pokrenu proizvodnju.

Možda će vas zanimati

"Naša želja je bila da nađemo jedan mehanizam koji se odnosi na sve građane, da ne pravimo diskriminaciju, jer je svako od nas, manje ili više, u ovoj krizi oštećen ili pogođen", rekao je Mali za TV Prva.

Ističe da ova mera daje jednu dozu optimizma građanima, a osim toga, kaže, ekonomska logika je da će taj novac završiti u prodavnicama.

"Bitno je da postoji tražnja, da se kupuju roba i namirnice, a onda će i fabrike da krenu u proizvodnju", objasnio je Mali. 

PROČITAJTE I OVO

Komentari 117

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kole

Da smo pametni ako daju te pare da gradjani naprave fond koji bi finansirao naucnike ,pronalazace i slicno imali bi stvarno neku korist svi i stvarno bi mogla da se pokrene i privreda i sve ostalo. Ovako ce se potrositi na gluposti i od toga nema nista

Star⭐

Haha precizirao je kad i onda nekoliko nedelja posle vanrednog stanja,dakle pojma nema ni kad,a nekoliko nedelja je onih čuvenih SNS "za dve godine" i to će trajati večno. Dobićemo isto kad i Dinkićevih 1000.

Mrgud

Gotovi ste naprdnjaci! Neće vam pomoći ni 200 evra!

special image