• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Niko normalan neće da skida poljoprivrednike sa traktora"

Izvor mondo.rs

Jedan od problema u vreme vanrednog stanja je odlazak poljoprivrednika na njive, na ispašu, na pčelinjake... Evo šta kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić o tome i o slučaju kažnjavanja mladog ratara iz Vojvodine.

 Korona virus najnovije vesti poljoprivrednici i policijski čas  Izvor: Mondo

Poljoprivreda je u problemu, kao i cela zemlja i ceo svet. Epidemija korona virusa patalisala je ceo svet, a u Srbiji je vanredno stanje, uz ograničavanje slobode kretanja, donelo dodatne probleme - i onima koji izlaze na njive, onima koji izvode stoku na ispašu, pčelarima...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je država dala "fleksibilna pravila na selima, da ljudi koji imaju do 70 godina mogu da izlaze, jer je na selima veliki broj domaćina od 65 do 70 godina".

Možda će vas zanimati

"Čuo sam da ima problema sa ratarima, kravarima... rešavamo sve u hodu. Ja sam obilazio polja, malo sam i pocrveneo, da vidim kako ide setva i ide setva. Sve probleme koje imamo gledamo da rešavamo, imamo dobrog ministra, agilnog vrednog (Nedimović)", rekao je Vučić.

Na pitanje o slučaju novčanog kažnjavanja mladog ratara iz Vojvodine, koga je policija "skinula sa traktora" u 15.25, u subotu, dva sata posle početka policijskog časa.

"Pogledao sam službenu belešku i neću da je iznosim da sačuvam tog čoveka. Bolje da vam ne kažem šta se dogodilo, verujem da bi on i danas drugačije postupio", rekao je Vučić.

Upitan da li će policija da "skida poljoprivrednike sa traktora" ako uđu u "zabranjenu zonu kretanja", odnosno vrate se sa njive posle početka policijskog časa, Vučić je odgovorio: "To niko normalan ne bi uradio".

"Policija se pristojno ponaša prema ljudima, čak i prema bahatim, čak i prema onima koji su im vređali inteligenciju, kada se skupi njih 30 i ponašaju se bahato", dodao je Vučić.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 37

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mare021

Koja kolicina botova u komentarima.. aj da bar razmisljaju sta pisu, nego imaju sablon i samo vrte iste price.. Kojom se vi mentalnom gimnastikom bavite, pa vas nije sramota uopste... jaoj bre.. samo se iznerviram kad udjem u komentare. Na blicu bar mogu da ih blokiram, ovde jednostavno ne vredi vise citati bilo sta.

shsx

Poljoprivrednicima se mora gledati kroz prste u ovoj situciji, i ne smeju biti kažnjavani.

Vladimir

BRAVO PRESVETI EFENDIJA

special image