• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PO SIRENJE NA INTERNET: I Vranjanci imaju digitalnu pijacu

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

"Što južnije to tužnije" u Srbiji ne važi, izgleda, za digitalizaciju i prelazak na onlajn trgovinu - kad ne može drugačije i Vranjanci su napravili onlajn pijacu.

  Vranje - Na Facebooku napravljena Vranjanska online pijaca Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Na društvenoj mreži Facebook Vranjanci su napravili grupu Vranjanska online pijaca, koja za sada ima oko 400 članova, a namenjena je maloprodaji pijačnih prehrambenih proizvoda krajnim potrošačima, a ne velikim trgovcima i preprodavcima.

Grupa je namenjena isključivo za poljoprivredne i prehrambene proizvode, sveže voće, jaja, mlečne proizvode, meso, cveće i sve ostale pijačne proizvode, a reklamiranje bilo kakvih piljara ili prodavnica neće biti dozvoljeno, piše u opisu grupe.

Možda će vas zanimati

Kako se dodaje u opisu te grupe, cene proizvoda ne moraju nužno da budu istaknute, već o njoj kupci i prodavci mogu da se dogovore telefonom ili putem poruka.

Online pijaca u Vranja ima i mogućnost dostave na kućnu adresu, a minimalna vrednost dostave ne može biti niža od 300 dinara.

Malo pre Vranja, Nišlije su oformile svoju onlajn pijacu na FB - "Pijaca NIŠKA-FRIŠKA", gde proizvođači voća, povrća, mlečnih i mesnih proizvoda, jaja i drugih poljoprivrednih dobara ponude svoje proizvode, a građani napišu šta žele.

Odlukom Štabova za vanredne situacije u Vranju i Nišu, rad svih pijaca i otvorenih i zatvorenih je zabranjen, što je jedna od mera u borbi protiv širenja virusa korona. Ista situacija je i u Beogradu, Novom Sadu i većim srpskim gradovima.

I u tim gradovima, bar onim većima, organizovali su se prodavci i proizvođači kako bi došli do kupaca.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image