• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penzioneri, EVO KOJE SVE PRODAVNICE RADE UJUTRU!

Izvor mondo.rs

Dragi naši penzioneri, odnosno stariji od 65 godina, evo gde ćete sutra rano ujutro moći u nabavku!

Odlukom države promenjeno je trajanje, odnosno dužina policijskog časa ili ograničavanja slobode kretanja, pa je tako pomereno i radno vreme prodavnica i termin kada stariji od 65 godina mogu u nabavku namirnica.

Novi termin je petak od 4 do 7 ujutru. A policijski čas počinje istog dana od 17 časova i traje do ponedeljka u 5 ujutru, kada niko, osim onih koji imaju potrebne radne dozvole, neće moći da izađe napolje (kao i vlasnici pasa ali u ograničenim terminima).

A na ovom LINKU pogledajte koje će sve prodavnice biti otvorene za penzionere, odnosno za lica starija od 65 godina. (Spisak maloprodajnih objekata sačinjen je na osnovu podataka koje su trgovinski lanci i lokalne samouprave dostavili Privrednoj komori Srbije).

Spisak možete da pogledate i OVDE i preuzmete ga (kliknite na rečenicu ispod):


Biće otvoreno 314 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa, kao i Vero i Delez Srbija marketa. Subota i nedelja će za sve IDEA, Roda i Mercator maloprodajne objekte biti neradan dan.

Možda će vas zanimati

"Sve naše prodavnice su dobro snabdevene, pa iz tog razloga molimo sve potrošače da kupuju samo ono što im je zaista potrebno. Hvala vam što imate poverenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima", poručili su iz IDEA prodavnica.

Spisak prodavnica koje će petkom, od 4 do 7 časova, imati radno vreme samo za osobe starije od 65 godina nalazi se na njihovoj internet stranici.

U želji da sugrađanima starijim od 65 godina olakša nabavku namirnica, i kompanija Delez Srbija odlučila je da u petak ponovo otvori sve prodavnice u naseljenim sredinama u Srbiji.

U periodu od 4 do 7 časova ujutru, penzioneri će moći da obave kupovinu svih neophodnih namirnica u najbližoj Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnici.

U navedenom jutarnjem terminu prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina, a za sve ostale građane prodavnice će biti otvorene od 7.30 do 15 časova.

U subotu 11. aprila i u nedelju 12. aprila prodavnice će biti zatvorene.

I Super Vero prodajni objekti biće na raspolaganju kupcima starijim od 65 godina, te će biti otvoreni sutra od 4 do 7 ujutru.

Objekti su u ulicama Bulevar Milutina Milankovića 86a, Novi Beograd, zatim u Mis Irbijeve bb, Konjarnik, kao i Nikodima Milaša 2, TC Zira, Vojvode Stepe 253, Voždovac, te u ulici Ace Joksimovića 2b, Žarkovo i Braće Jerković 114.

U petak će za sve penzionere starije od 65 godina važiti i popust od 10 odsto, a isti popust moći će da iskoriste i penzioneri mlađi od 65 godina tokom regularnog radnog vremena Super Vero marketa (od 8 do 15h).

Dodatne informacije dostupne su putem besplatnog broja: 0800 112 111.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

VOJVODSTVO SERBSKO

Hvala premudrom!

Αμπούνταβα Ντζαβιλα

I do sad su mogli od 4 do 7 ujutru.

Brundo

Spremite se da ponovo ostanete praznih saka, ne svi ali dosta ce.Ustanu ujutru, stoje u redu i cekaju (a stari su) i onda ostanu bez ista.

special image