• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EPS poštuje mere: Ostaćemo oslonac građanima i privredi

V. d. direktora "Elektroprivrede Srbije" Milorad Grčić, posetio je zaposlene u ogranku "Termoelektrane i kopovi Kostolac" u okviru obilaska svih delova najvećeg energetskog sistema u državi.

 Kako funkcioniše EPS u doba korona virusa i vanrednog stanja Izvor: Promo/EPS

U nizu poseta zaposlenima koji 24 sata dnevno rade u proizvodnji uglja, električne energije i snabdevanju građana i privrede, Grčić se na terenu uverio da i u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa ceo sistem EPS funkcioniše pouzdano i stabilno.

"I pre uvođenja vanrednog stanja EPS je preduzeo niz mera za sprečavanje širenja virusa. Smanjili smo mogućnost kontakta, a zaposleni koji su boravili u inostranstvu bili su u samoizolaciji. Obezbedili smo sva zaštitna sredstva za zaposlene koji su neophodni za rad sistema, kontrolišemo primenu mera i to je pokazalo dobre efekte", rekao je Grčić.

Naglasio je da EPS striktno sprovodi mere Vlade Srbije i predsednika Srbije i izrazio je uverenje da će ovo preduzeće opravdati očekivanja i da će "u ovom teškom vremenu ostati najsigurniji energetski oslonac za građane i privredu".

Grčić je zahvalio rudarima, inženjerima, monterima, dispečerima i ostalim zaposlenima u EPS-u, jer svojim odgovornim radom obezbeđuju dovoljno električne energije za siguran rad bolnica, koje su najvažniji stub u borbi protiv virusa.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DZI

Gasicemo struju svim neplatisama kao i do sada...tu smo za gradjane! Imacemo i dalje 142 administrativca na 4 montera... Primacemo kao i do sada iskljucivo preko veze i sa segamigagiga fakultetima.Zivela Srbija!

special image