• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemačka fabrika gradi postrojenje u Pančevu (VIDEO)

Izvor Promo

U severnoj poslovnoj zoni u Pančevu još jedna nemačka kompanija gradiće svoja fabrička postrojenja. Za narednih 10 godina na prostoru Pančeva planiraju 60 miliona evra ulaganja, sa 100.000 m2 fabričkog i kancelarijskog prostora, i do 1.000 radnika.

 Nemačka fabrika u Pančevu Izvor: Mondo

Odbornici Skupštine grada Pančeva usvojili su predlog da se nešto više od 23 hektara severne industrijske zone proda kompaniji Naval Box-Cal za 178,1 milion dinara.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov kaže da je uprkos pandemiji izazvane virusom Kovid-19, investicioni ciklus u gradu Pančevu nastavljen dolaskom nove nemačke kompanije Naval Box koja je neposrednom pogodbom otuđila 23 hektara zemljišta u severnoj poslovnoj zoni.

"Na ovakav način nastavljamo proces reindustrijalizacije grada Pančeva, proces obezbeđivanja i otvaranja novih radnih mesta, a radi poboljšanja materijalnog položaja zaposlenih i radi stvaranja budućnosti za našu decu. Investicija Naval Box-a vredi više od 180 miliona dinara koliko će da bude obezbeđeno novih javnih prihoda", rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Naval, filijala nemačke kompanije MK-Klinike AG, planira da na lokaciji u Pančevu bez dobijanja ikakvih podsticaja i grantova otvori liniju za završne radove na montaži specijalizovanih kontejnera.

Za sada Naval planira da izgradi fabriku od 10.000 kvadratnih metara i da u prve dve godine zaposli 50 radnika sa punim radnim vremenom.

Ukupna investicija, u zemljište, objekte, opremu i delove, iznosi 10 miliona evra, navodi se u pismu o namerama.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brundo

Kolike subcvencije dobijaju po zaposlenom?Zaposlice recimo 150-200 radnika sto je negde oko 50.000 evra po radniku.Porez na ostvarenu dobit naravno nece da placaju jer oni su nasi prijatelji.Radnici ce da rade za male plate, a ako i bude veca onda ce partiji da placaju 5-10 % od plate svakog meseca.Tako se ekploatisu narod i drzava.Neoliberalizam.

Forza Italia

Unistili domacu privredu i sad svi na motanje kablova za 30000.

special image