• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Položen kamen temeljac za trafostanicu "Lazarevac 4": "Hvala Vučiću!" VIDEO

Izvor Promo

U Lazarevcu je položen kamen temeljac za novu trafostanicu "Lazarevac 4" 35/10 kV, koja će omogućiti razvoj industrijske zone i pouzdanije napajanje električnom energijom za građane i privredu.

"Svedoci smo da politika Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije, daje rezultate i to se vidi u svakoj opštini širom Srbije. 'Elektroprivreda Srbije' i ogranak Rudarski basen 'Kolubara' zahvalni su predsedniku što brine o proizvodnji, ali nije važno samo da se struja proizvede već i da stigne do građana. Zato su neophodna ulaganja u distribuciju i danas počinjemo gradnju nove 35 kV trafostanice u koju će biti uloženo 150 miliona dinara. U Lazarevcu od 1993. godine nije bilo većih ulaganja u distributivnu mrežu, a sada investicije sa projektima koji su urađeni i započeti, iznose oko 400 miliona dinara", rekao je v. d. direktora JP EPS Milorad Grčić nakon polaganja kamena temeljca.

On je precizirao da se za potrebe Lazarevca radi i automatizacija upravljanja trafostanicama vredna 120 miliona dinara i da će oba projekta biti završena do kraja godine.

"Ciljevi su nam da Lazarevac dobije sigurno dvosmerno napajanje električnom energijom i da svi građani imaju pouzdano snabdevanje, kao i da osposobimo industrijsku zonu u kojoj se gradi nova TS 'Lazarevac 4', omogućimo da u Lazarevcu bude napravljena jedna velika fabrika i obezbedimo napajanje autoputa 'Miloš Veliki' i koridora 'Karađorđe'. Biće ispravljena nepravda prethodnih vlasti i Lazarevac će dobiti priključak na autoput i novi koridor, koji povezuje Šumadiju. Opštine Lazarevac, Lajkovac, Ljig, Ub i Obrenovac predstavljaju važnu industrijsku zonu u Srbiji", rekao je Grčić.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić zahvalio je EPS-u i Miloradu Grčiću na gradnji nove trafostanice, koja je izuzetno bitna za razvoj industrijske zone u Lazarevcu.

"Ova TS je na mestu industrijske zone koja je potrebna Lazarevcu. Imamo odluku Vlade Srbije da se Lazarevac priključi na autoput 'Miloš Veliki' i da kroz Lazarevac prođe koridor 'Karađorđe'. Te investicije omogućiće ispunjenje sna Lazarevčana i da kroz nekoliko godina bude iskorenjena nezaposlenost u Lazarevcu", rekao je Sinđelić.

"DA NIJE BILO VUČIĆA NE BISMO STAJALI OVDE"

Početku gradnje ove trafostanice u koju će samo EPS i "Kolubara" uložiti 80 miliona dinara prisustvovali su i predstavnici sindikata, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

/promo sadržaj/

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Admiral

A jel to Vučić iz svog džepa dao ili je to novac SVIH građana republike Srbije?

Korto

@Admiral Njemu je dao položaj kakav nije mogao ni sanjati... Privatizovali su državu -jezivo!

special image