• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena robna kuća "Beograđanka"

Bez zvaničnih ceremomija, i uz gromoglasnu muziku sa zvučnika, večeras je ponovo otvorena robna kuća "Beograđanaka", a brojni posetioci sa nestrpljenjem su pohrlili da vide šta se nudi.

Bez zvaničnih ceremomija, i uz gromoglasnu muziku sa zvučnika, večeras je ponovo otvorena robna kuća "Beograđanaka", a brojni posetioci sa nestrpljenjem su pohrlili da vide šta se nudi.

Ponuda je izložena po robnim grupama, na raznim spratovima i dosta je pregledna, mada se na prvi pogled vidi da je namenjena pre svega mlađim kupcima.

Na prvom spratu centralno mesto zauzele su vitirine sa nakitom -zlatom, srebrom, dragim kamenjem i satovima, kao i parfemi i kozmetika, dok je na drugom garderoba - sportska i mladalačka, poznatih svetskih brendova.

Posetioci su robu uglavnom razgledali i raspitivali se za cene, malo ko je kupovao, ali najbolje su startovali sa prodajom oni koji su u čast otvaranja odobrili i popuste, kao što je bio slučaj sa sportskog garderobom koja je mogla da se nabavi jeftinije za 25 do 30 odsto.

Treći sprat je gotovo ceo posvećen deci i tu roditelji mogu na jednom mestu da pronađu sve - od nameštaja, radnih stolova, odeće, obuće, do knjiga i mnogobrojnih igračaka.

Stariji sugrađani bili su najviše zainteresovani za četvrti sprat, gde su uz popust od 10 odsto mogli da nabave razne stvari za kuću, od posteljine, do kuhinjskog posuđa i druge opreme. Jedan stariji gospodin je odmah iskoristio priliku da kupi nekoliko jastuka, pa se posle našao u čudu kako da ih ponese.

Prema rečima direktorke za odnose sa javnošću Jelene Ćetković, u robnoj kući zastupljeno je 120 brendova u svim grupama, a radiće i nekoliko kafića, galerije dečija igraonica, firzer, suvenirnica, dok je jedan deo rezervisan za uslužne i zanatske delatnosti.

"Verano grupa" i grčki "Marfin investment" investirali su osam miliona evra u modernizaciju prodavnice, koja se prostire na 16.000 kvadratnih metara i šest nivoa.

"Beograđanka" je četvrta robna kuća koja je ovorena u Beogradu, posle renoviranih robih kuća na Terazijama, Dušanovcu i Zemunu i zapošljava 200 mladih Beogradajana.

U modernizaciju 32 robne kuće u Srbiji uloženo je 70 miliona evra, a od jeseni, kada se otvore, zapošljavaće 6.000 ljudi.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image